Biden vrea să livreze rapid – interceptorii și muniția ar putea fi în Ucraina „în câteva zile”

SUA intenționează să ofere sprijin militar Ucrainei în câteva zile de la adoptarea preconizată a legii. Cu toate acestea, există incertitudini cu privire la livrările viitoare după 2025.

Administrația Biden, potrivit Reuters, intenționează să trimită arme și echipamente Ucraina sosește mult mai târziu decât se aștepta și, în ciuda unei ofensive rusești reînnoite, nu există nicio îndoială că ajutorul va îmbunătăți situația militară a Ucrainei.

Potrivit unui oficial american, muniția, interceptorii pentru sistemele de apărare aeriană și armele cu rază lungă de acțiune pot fi puse în mișcare „în câteva zile”, odată ce proiectele de lege sunt adoptate. Ucraina, care a suferit o invazie rusă pe scară largă de mai bine de doi ani și a pierdut teritorii în estul țării, așteaptă cu disperare acest ajutor.

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Un personaj important, atac necruțător: Acest stat mafiot corupt ucrainean practic ne-a păcălit pe toți

  Dominic Cummings, fost șef de campanie Brexit, și fost consilier principal al lui Boris Johnson, a lansat joi un atac dur împotriva sprijinului occidental pentru Ucraina. Într-un interviu pentru ziarul I,…

  Putin demonstrează putere militară înaintea vizitei în China, stârnind controverse în Japonia

  Putin se pregătește pentru prima sa călătorie internațională de la realegerea sa în China în luna mai, iar o serie de manevre țintite au escaladat considerabil tensiunile cu Japonia vecină.…