Poliția îi avertizează acum pe TOȚI despre această înșelătorie de șoc

Un bărbat din Steirmark a căzut victima unei fraude și a pierdut o avere. Poliția îndeamnă încă o dată la prudență.

Un bărbat din districtul Graz a căzut victimă unor falși ofițeri de poliție. Victima a predat joi o sumă foarte mare de bani și monede de aur unui făptuitor necunoscut. Modul de fraudă este încă o dată cunoscutul truc pentru cauțiune „poliție falsă”.

Deja joi dimineață, un necunoscut a contactat victima prin telefon. Victima a fost manipulată în mod obișnuit. Escrocul necunoscut s-a dat drept un ofițer de poliție.

„O rudă a victimei a provocat un accident de circulație mortal. Acum ar trebui plătită un depozit. Numai așa se poate preveni arestarea preventivă”. Victima a avut încredere în „femeia mister”. S-a dus la bancă să strângă numerar și monede de aur.

Bărbatul s-a urcat în mașină și și-a dus economiile în Viena, la câțiva kilometri distanță. Acolo s-a întâlnit cu un așa-zis „colector” în jurul orei 13.00. Acest făptuitor necunoscut s-a pozat drept „mesager de la parchet”.

Anchetatorii criminali de la Oficiul de Poliție Criminală de Stat din Stiermarkt efectuează acum cercetări suplimentare. Pe autoturismul victimei au fost eventuale amprente ale făptuitorului (colectorului).

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  „Fortăreței Europa” pe scena din orașul Lugner din Viena.

  Partidul Libertății a început oficial campania electorală pentru UE vineri – și a trebuit să experimenteze un atac asupra „Fortăreței Europa” pe scena din orașul Lugner din Viena. Cu toate…

  Kickl deține în mod clar locul 1, SPÖ și ÖVP calcă pe apă

  Consiliul Național urmează să fie reales în 141 de zile – mai exact pe 29 septembrie. Și vor fi alegeri istorice cu un cutremur electoral. Pentru prima dată în istoria…