Mafia crimei din Viena – acum se știe cine este mortul

Un tânăr a fost torturat până la moarte, corpul său fiind descoperit în cursul unui raid de droguri. Acum este clar cine este mortul.

Un fel de scaun de tortură chiar lângă cadavru, numeroase membre tăiate (degete) și zeci de răni de înjunghiere în partea superioară a corpului: După cum a raportat „Today”, anchetatorii de droguri au descoperit cadavrul unui bărbat necunoscut care a fost ucis brutal pe 21 februarie în timpul unui raid într-un apartament din Sautergasse (Ottakring).

Datorită torturii, suspiciunea unei crime mafiote era evidentă – iar această suspiciune ar fi putut fi acum confirmată. Potrivit unei purtătoare de cuvânt a poliției, victima a putut fi identificată: este un sârb de 27 de ani din mediul drogurilor, care a operat o plantație de marijuana în camera alăturată sau în subsol.
Identificarea cadavrului nu a fost ușoară – compararea amprentelor digitale nu a fost posibilă. Acesta a fost urmat de un raport ADN. În ziua descoperirii cadavrului

Potrivit „Standard”, sârbul ar fi fost responsabil pentru predarea drogurilor către subcontractanți sau pentru vânzarea lor directă cumpărătorilor. În plus, acesta ar fi colectat veniturile din vânzarea cocainei. Prin urmare, victima ar fi putut fi un subcontractant.

Anchetatorii Biroului Federal de Poliție Criminală au venit pe urmele bandei pe baza conversațiilor telefonice mobile evaluate: se spune că suspecții au folosit cu toții telefoane mobile criptate de la Sky ECC, care au fost folosite de Sky ECC în urmă cu câțiva ani.

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  „Fortăreței Europa” pe scena din orașul Lugner din Viena.

  Partidul Libertății a început oficial campania electorală pentru UE vineri – și a trebuit să experimenteze un atac asupra „Fortăreței Europa” pe scena din orașul Lugner din Viena. Cu toate…

  Kickl deține în mod clar locul 1, SPÖ și ÖVP calcă pe apă

  Consiliul Național urmează să fie reales în 141 de zile – mai exact pe 29 septembrie. Și vor fi alegeri istorice cu un cutremur electoral. Pentru prima dată în istoria…