În Austria, 1,1 milioane de oameni sunt afectați de sărăcia alimentară

Potrivit unui studiu al Gesundheit Österreich GmbH, 1,1 milioane de persoane din Austria sunt afectate de sărăcia alimentară.

În Austria, 12% sunt afectați de sărăcia alimentară. Adică 1,1 milioane de oameni. 420.000 de oameni suferă chiar de sărăcie alimentară severă. Acest lucru este demonstrat de un studiu al Gesundheit Österreich GmbH.

Sărăcia alimentară înseamnă că mulți oameni din Austria nu pot cumpăra suficientă mâncare și, uneori, trebuie să rămână fără mese.

Studiul mai arată că o dietă nesănătoasă poate duce la alte probleme precum obezitatea. În ultimii ani, numărul persoanelor care suferă de obezitate a crescut.

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Aveți grijă cu aplicația Lidl: Dacă nu sunteți atent, veți plăti mai mult

  Cu aplicația Lidl Plus și cupoanele potrivite, puteți economisi mulți bani chiar și în aceste vremuri scumpe. Dar există o greșeală obișnuită de evitat. Nu ajungeți întotdeauna la produsul promoțional…

  Din ce în ce mai multe femei călătoresc singure în autorulote

  În urmă cu un an, multimilionara Caitlin Pyle a facut o linie curată sub vechea ei viață. Americanca a decis să lase în urmă căsnicia divorțată, afacerea, casa și bagajele…