Cel mai rău mod de a vă încărca telefonul: o greșeală obișnuită pe care mulți o fac

Fiecare dintre noi folosește un telefon mobil. Este greu să ne imaginăm viața fără acest dispozitiv.

Nu este un secret că ne folosim telefoanele atât de mult încât uneori chiar le încărcăm de mai multe ori pe zi. Din păcate, mulți oameni fac acest lucru greșit.

Iată cum să încărcați corect telefonul pentru a păstra autonomia bateriei cât mai mult timp posibil.

Zilele în care un telefon mobil era doar un dispozitiv pentru efectuarea apelurilor au dispărut de mult. Folosim zilnic o varietate de aplicații mobile care facilitează comunicarea și se ocupă de problemele de zi cu zi (inclusiv oficiale și bancare).

Având în vedere timpul pe care îl petrecem în fiecare zi cu telefoanele în mână, bateriile lor se descarcă rapid. Interesant este că nu doar frecvența de utilizare o afectează, ci și modul în care o încărcăm.

Mulți dintre noi așteptăm până când bateria telefonului mobil este complet descărcată. Acesta este un bug care scurtează durata de viață a bateriei. Experții recomandă să nu așteptați ca smartphone-ul să fie complet descărcat. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că este o idee bună să vă încărcați telefonul peste noapte.

Aceasta este o altă greșeală din păcate populară. Bateria nu trebuie încărcată la 100% și, în plus, conectarea acesteia la sursa de alimentare timp de câteva ore va avea, de asemenea, un efect dăunător asupra duratei de viață a bateriei.

Dacă doriți ca telefonul dvs. să dureze câțiva ani, ar trebui să acordați atenție acestui lucru. Cum îți încarci corect telefonul mobil? Nu-l descărcați la zero și nu-l încărcați la 100%. Cel mai bine este să deconectați încărcătorul de la alimentare atunci când nivelul bateriei atinge 90%.

Asigurați-vă că utilizați numai încărcătorul destinat modelului de telefon. De asemenea, vă recomandăm să nu utilizați telefonul în timpul încărcării. Acest lucru ameliorează procesorul.

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Creatoarea de modă Miuccia Prada împlinește 75 de ani

  Moda ei ar trebui să fie utile în primul rând. Și ar trebuit să apeleze la toată lumea: de la copii la adulți. Creatoarea italiană de modă Miuccia Prada însăși…

  ANCA DUMITRA ESTE ÎNSĂRCINATĂ. GEANINA DIN „LAS FIERBINȚI”

  Anca Dumitra și soțul ei, Manfred Spendier, strălucesc de fericire! Vor deveni curând părinți pentru prima dată! Actrița adorată, cunoscută pentru rolul său în „Las Fierbinți”, a împărtășit vestea cu…