ANCA DUMITRA ESTE ÎNSĂRCINATĂ. GEANINA DIN „LAS FIERBINȚI”

Anca Dumitra și soțul ei, Manfred Spendier, strălucesc de fericire! Vor deveni curând părinți pentru prima dată! Actrița adorată, cunoscută pentru rolul său în „Las Fierbinți”, a împărtășit vestea cu bucurie pe Instagram, arătând lumii întregi burtica ei de gravidă.

La un an de la căsătoria cu Manfred Spendier, Anca Dumitra a dat vestea cea mare fanilor. Este însărcinată și va deveni pentru prima oară mamă.

Într-un tărâm magic, unde visele devin realitate”, a scris actrița în dreptul imaginilor în care poartă o ținută care îi scoate în evidență burtica de gravidă. Fanii au fost emoționați de respectivele imagini și i-au transmis cele mai bune gânduri.

Partenerul celebrității s-a născut în Austria, dar s-a stabilit în România din 2006, concentrându-se asupra afacerilor în sectorul agricol. El a dedicat mult efort fermieritului și managementului utilajelor agricole. Datorită studiilor și a experienței, a ajuns să conducă o companie de renume în țară, specializată în producția de utilaje agricole.

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Creatoarea de modă Miuccia Prada împlinește 75 de ani

  Moda ei ar trebui să fie utile în primul rând. Și ar trebuit să apeleze la toată lumea: de la copii la adulți. Creatoarea italiană de modă Miuccia Prada însăși…

  Cel mai rău mod de a vă încărca telefonul: o greșeală obișnuită pe care mulți o fac

  Fiecare dintre noi folosește un telefon mobil. Este greu să ne imaginăm viața fără acest dispozitiv. Nu este un secret că ne folosim telefoanele atât de mult încât uneori chiar…