Un artist își bate joc de falimentarul Benko în rolul lui Punch și Judy Napoleon

Un artist grafic vienez a creat acum o operă de artă specială care îl înfățișează pe miliardarul falimentar René Benko în rolul lui Napoleon purtând o șapcă de prost Signa.

René Benko, care a căzut în abis, are (miliarde) de daune – alții sunt acum responsabili pentru ridicol: după ce bolurile de toaletă au fost deja expuse în fața biroului lui Benko din orașul Viena, am raportat, jonglerul imobiliar este acum târât prin cacao pe marele ecran.

Graficianul vienez Marco Canvas a realizat o lucrare demnă: „Datorită situației actuale, mulți dintre austrieci nu vorbesc bine despre René Benko. De aceea am decis să creez o operă de artă René Benko într-o manieră satirică”, spune el într-un interviu pentru „Today”.

Jonglerul imobiliar, care a intrat în necazuri, stă ca o figură Napoleon pe un cal alb. Calul său stă cu picioarele din spate pe unul dintre faimoasele covorașe Signa din rămășițele vândute ale wi-ului său.

Falimentarul este înfășurat într-o haină Gucci curgătoare (probabil din vremuri mai bune). O pălărie colorată de bufon cu logo-ul Signa îi împodobește fața. Bancnote de 100 de dolari plouă din cer, o pungă plină cu bani pe podea este în flăcări. În fundal puteți vedea clădirea Crysler.

Ca toate operele sale de artă, vienezul a produs și Benko.Portrait cu propria sa tehnică. Uleiul și vopseaua acrilică sunt amestecate cu grafică digitală. Arta mixtă va fi în curând scoasă la licitație pe platforma de licitații aurena.at. Amenajând, încă din interiorul biroului, colecția de vinuri a falimentului a fost deja oferită acolo.

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Ion Ceban îi invită pe moldoveni să sărbătorească în acest sfârșit de săptămână la Chișinău. Ce surprize le-a pregătit

  Chișinăul aniversează 588 de ani de la prima atestare documentară, iar evenimentul trebuie sărbătorit așa cum se cuvine. Prin urmare, Festivalul „Te salut, Chișinău!”, o inițiativă a primarului Capitalei, Ion…

  Liviu Jicman este noul președinte al EUNIC – rețeaua institutelor culturale naționale din UE

  Noul preşedinte EUNIC – European Union National Institutes for Culture (Reţeaua instititutelor culturale naţionale din Uniunea Europeană) este Preşedintele Institutului Cultural Român, Liviu Jicman,  după preluarea acestei funcţii în cadrul…