Telefoanele Android au o caracteristică utilă despre care aproape nimeni nu știe

Smartphone-urile Android moderne funcționează acum atât de bine încât cu greu trebuie să dai o mână de ajutor. Totul funcționează ca un ceas și aproape ca prin magie. Cu toate acestea, există o funcție pe care ar trebui să o îndepliniți din când în când pentru a obține întregul potențial din telefon. Mulți oameni nici măcar nu știu despre această caracteristică utilă. În videoclip vă arătăm cum funcționează.

» Video ansehen:Wann sollte ich den Cache leeren?

Android-Handys besitzen eine nützliche Funktion, die kaum einer kennt

Când a fost ultima dată când ți-ai curățat telefonul Android și ai scăpat de fișierele inutile? Majoritatea utilizatorilor de Android este puțin probabil să facă acest lucru, deoarece smartphone-urile moderne reușesc să se curețe destul de bine. În consecință, rezultatul colegilor de la Android Authority a fost, de asemenea, clar, în care 50% au ales exact acest răspuns după un sondaj. Doar o cincime au spus că și-au curățat telefonul în ultima săptămână.

Mai ales dacă o aplicație sau un joc nu funcționează corect, ștergerea memoriei cache prin setări poate fi utilă. Tot ce trebuie să faceți este să accesați Setări și aplicații. Acolo sortați după aplicațiile care ocupă cea mai mare memorie, accesați proprietățile și ștergeți memoria cache. Dacă nu mai utilizați o aplicație, dar nu doriți să o ștergeți, puteți, de asemenea, să economisiți spațiu de stocare. Cu toate acestea, data viitoare când porniți aplicația, încărcarea va dura puțin mai mult.

Dar este chiar mai ușor, deoarece unii producători de smartphone-uri oferă întreținerea dispozitivului. Acolo, bateria, stocarea, memoria RAM și protecția dispozitivului sunt optimizate cu o singură apăsare. Dacă aveți o astfel de funcție, ar trebui să o utilizați în mod regulat, astfel încât telefonul să rămână rapid și să nu ocupe memorie inutilă. În sectorul high-end, cu mult spațiu de stocare și RAM, aceasta nu este de obicei o problemă mare, dar poate face o mare diferență cu telefoanele entry-level și mid-range.

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Rețeaua 3G va fi închisă – multe telefoane mobile vor fi în curând inutilizabile

  Furnizorii de telefonie mobilă vor opri rețeaua 3G până la sfârșitul anului. „Astăzi” explică ce înseamnă acest lucru pentru tine și ce ar trebui să faci. Cei trei mari furnizori…

  Mai rău decât se aștepta: Samsung trebuie să înlocuiască afișajele telefoanelor mobile

  Samsung se luptă cu o problemă inestetică cu unele smartphone-uri încă de anul trecut. În timp, pe afișaj se formează linii verzi sau roz, care nu dispar pur și simplu.…