Steve Bannon afirmă că „Statul profund” din SUA plănuiește asasinarea lui Donald Trump!

Radu Ursan

Sursa foto: AP

Fostul consilier al președintelui Donald Trump, Steve Bannon, susține că „statul profund” plănuiește asasinarea fostului șef de stat american și că FBI a plantat dovezi în casa acestuia, în timpul raziei efectuată la domiciliul său din Mar-a-Lago, din Florida.

„Nu cred că putem exclude ca statul administrativ și aparatul lor, statul profund, să încerce să-l asasineze pe președintele Trump. Cred că toate opțiunile sunt pe masă”, a spus Bannon într-un interviu acordat lui Alex Jones, scrie The Independent.

„Cred că paza ar trebui să fie la cel mai înalt nivel la care a fost vreodată. Și cred, sincer, că ar fi trebuit să se ducă în Mar-a-Lago și să anunțe: candidez la președinția Statelor Unite.”,a continuat Bannon.

Fostul consilier a numit razia FBI-ului drept o „desecrare”. Bannon a spus că reședința lui Trump din Florida este un loc „simbolic”, care rezonează cu mulți americani.

Declarațiile vin în condițiile în care în reședința de la Mar-a-Lago au avut loc întâlniri cu personalități politice de vârf, precum fostul premier japonez Shinzo Abe, premierul chinez Xi Jinping și președintele Braziliei Jair Bolsonaro.

Donald Trump a criticat dur razia FBI de la domiciliul său, numind-o „fără precedent” și „folosirea ca armă a sistemului juridic”.

https://youtu.be/6UXtOjSWjH4

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.r3media.ro: https://r3media.ro/steve-bannon-afirma-ca-statul-profund-din-sua-planuieste-asasinarea-lui-donald-trump/

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Un personaj important, atac necruțător: Acest stat mafiot corupt ucrainean practic ne-a păcălit pe toți

  Dominic Cummings, fost șef de campanie Brexit, și fost consilier principal al lui Boris Johnson, a lansat joi un atac dur împotriva sprijinului occidental pentru Ucraina. Într-un interviu pentru ziarul I,…

  Putin demonstrează putere militară înaintea vizitei în China, stârnind controverse în Japonia

  Putin se pregătește pentru prima sa călătorie internațională de la realegerea sa în China în luna mai, iar o serie de manevre țintite au escaladat considerabil tensiunile cu Japonia vecină.…