Un turist a văzut, joi, două OZN-uri, lângă Wiener Neustadt!

Ministerul Apărării susține că ar fi fost sateliți sau avioane, dar nu poate da un răspuns convingător

O plimbare cu câinele la amurg, două puncte strălucitoare, neidentificabile pe cer – au avut ca rezultat observarea a două OZN-ur în zona Hohe Wand (Peretele Înalt-n.n) în zona Wiener Neustadt. Aceasta i s-a întâmplat turistului local Josef S., joi 23 iunie. „În jurul orei 21:00, eram în mișcare și punctele luminoase pe care le-am văzut, cu siguranță nu erau avioane! A fost altceva acolo!”- a declarat dl S. pentru publicația krone.at.

Oficial, au fost sateliți sau avioane!


Opinia publică nu a primit încă un răspuns satisfăcător de la autoritățile aviatice responsabile, așa că Armata a fost lăsată să lămurească lucrurile. „Suntem sesizați în fiecare an cu numeroase observații! Referitor la cea de joi, putem spune că este vorba fie de sateliți ai proiectului Starlink, al companiei private americane SpaceX – obiectele lui Elon Musk care orbitează Pământul la o altitudine de circa 550 de kilometri și sunt vizibile cu precădere înainte de zori și după amurg, sau două avioane la mare altitudine, iluminate de jos, de soarele ce apunea!”- explică colonelul Andreas Kramer, ofițer de supraveghere aeriană în Ministerul Apărării, pentru „Krone”.

În majoritatea țărilor, oficialii încearcă să ascundă opiniei publice aparițiile de obiecte zburătoare neidentificate, încercând să convingă oamenii că martorii oculari au văzut sateliți, avioane, reflexii ale unor fenomene atmosferice sau alte aiureli. Motivele sunt simple:

Embargou pe informațiile despre OZN-uri!

Mulți oameni sunt convinși că membrii „Guvernului mondial” nu vor să facă publice „dosarele X”, de teamă să nu piardă controlul asupra omenirii. Ei cred că pierderea puterii se va datora nevoilor oamenilor de a studia structura socială a extratereștrilor și de a împrumuta tehnologii de la ei, pentru a restructura statul și societatea. Potrivit pilotului de testare Marina Popovich, prima soție a cosmonautului Pavel Popovich, „OZN-urile sunt văzute de toți astronauții fără excepție, însă doar câțiva recunosc acest lucru!”

Astronautul american și pilotul de testare Gordon Cooper, care a efectuat două zboruri în spațiu (în 1963 și în 1965), a susținut că, în 1951, „în timpul zborurilor deasupra Germaniei cu un avion de luptă F-68, el a observat, personal, OZN-uri”. În 1978, Cooper a scris o scrisoare către ONU, în care cere crearea unui organism special, care să investigheze acest fenomen. Șeful FBI de la începutul înființării instituției, în 1935 și până în 1972, Edgar Hoover, referitor la celebrul incident din 1942 (tragerile cu artilerie asupra farfuriilor zburătoare ce planau peste Los Angeles): „Trebuie să insistăm asupra accesului la aceste mașini zburătoare! În Los Angeles, armata a confiscat aceste vehicule spațiale și nu ne lasă să le examinăm!” În 1955, cu un apel ciudat pentru apogeul Războiului Rece, comandantul Forțelor Armate ale Pacificului, Douglas MacArthur, s-a adresat forțelor militare și științifice ale națiunii: „Națiunile lumii trebuie să se unească, deoarece următorul război va fi un război interplanetar!… Națiunile lumii vor trebui… să formeze un front comun împotriva extratereștrilor de pe alte planete!”

Mihail Gorbaciov: „Fenomenul OZN există și trebuie luat foarte în serios!

Richard Nixon, președintele Statelor Unite din 1969 până în 1974: „Încă nu am dreptul să discut informații despre OZN-uri și informații extraterestre de care dispune Guvernul! Discuțiile pe această temă sunt în desfășurare!” Paul Hellier, sunt fost ministru al apărării al Canadei: „OZN-urile sunt la fel de reale ca avioanele care zboară deasupra capetelor noastre!” Vorbind despre OZN-uri și extratereștri, merită să rețineți că nu toți trebuie să fie extratereștri de pe alte planete din sistemul nostru solar. Faptele arată că pe planeta noastră ajung frecvent  reprezentanți ai altor lumi, dar pe planeta Pământ însăși există o civilizație paralelă, care trăiește, invizibilă, pentru noi. Doar oficialii refuză să recunoască aceste lucruri, de teamă să nu piardă controlul asupra noastră!

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  „Fortăreței Europa” pe scena din orașul Lugner din Viena.

  Partidul Libertății a început oficial campania electorală pentru UE vineri – și a trebuit să experimenteze un atac asupra „Fortăreței Europa” pe scena din orașul Lugner din Viena. Cu toate…

  Kickl deține în mod clar locul 1, SPÖ și ÖVP calcă pe apă

  Consiliul Național urmează să fie reales în 141 de zile – mai exact pe 29 septembrie. Și vor fi alegeri istorice cu un cutremur electoral. Pentru prima dată în istoria…