Biroul fiscal vinde înregistrări de Bushido

În ultimele luni, tot mai multe premii de la rapper au apărut pe net, care au fost oferite spre vânzare. Despre ce este vorba?

Pe platforme precum Willhaben sau Ebay puteți găsi adesea chilipiruri interesante. Pe partea biroului fiscal, cu toate acestea, devine și mai interesant. În prezent, există înregistrări de aur ale lui Bushido acolo.

Fundalul este un raid major în care au fost confiscate unele obiecte de valoare. Cu toate acestea, aceasta nu este deloc posesia rapperului. De fapt, înregistrările aparțin fostului manager și șef de clan Arafat Abou-Chaker.

Datorită creanțelor restante din partea biroului fiscal, premiile au fost retrase și sunt acum vândute. Până în prezent, peste 200.000 de euro au fost strânși cu recorduri legendare precum „CCN3” sau „FBGM” de Shindy.

În prezent, înregistrarea „Heavy Metal Payback” este de vânzare. Acesta este un premiu de aur în Austria. Oferta anterioară: 3.300 euro.

Pentru albumul cult „7” trebuie să plătești peste 6.300 de euro. Acesta este, de asemenea, aur în Germania.

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  „Fortăreței Europa” pe scena din orașul Lugner din Viena.

  Partidul Libertății a început oficial campania electorală pentru UE vineri – și a trebuit să experimenteze un atac asupra „Fortăreței Europa” pe scena din orașul Lugner din Viena. Cu toate…

  Kickl deține în mod clar locul 1, SPÖ și ÖVP calcă pe apă

  Consiliul Național urmează să fie reales în 141 de zile – mai exact pe 29 septembrie. Și vor fi alegeri istorice cu un cutremur electoral. Pentru prima dată în istoria…