A vrut să rezolve disputa: polițist (57 de ani) bătut până la moarte

Un polițist (57 de ani) a murit sâmbătă dimineață după o dispută într-o grădină din Turingia. Cauza morții este un mister.

Potrivit investigațiilor inițiale, un tânăr de 18 ani ar fi intrat într-un bloc de apartamente din Bad Frankenhausen, sâmbătă, la ora 0.30. Locuitorii clădirii cu cinci etaje au auzit zgomote suspecte și au alertat poliția.

Ca parte a operațiunii, potrivit poliției, au existat acte de rezistență ale germanului de 18 ani față de ofițeri și forțele de salvare.

Resuscitarea nu a reușitÎn timpul arestării, tânărul de 18 ani a izbucnit sălbatic polizistul, a urmat o încăierare. Bărbatul de 57 de ani a fost rănit. La scurt timp după aceea, s-a prăbușit.

În ciuda resuscitării imediate și a transferului la un spital din Erfurt, ofițerul a murit la primele ore ale dimineții.

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  „Fortăreței Europa” pe scena din orașul Lugner din Viena.

  Partidul Libertății a început oficial campania electorală pentru UE vineri – și a trebuit să experimenteze un atac asupra „Fortăreței Europa” pe scena din orașul Lugner din Viena. Cu toate…

  Kickl deține în mod clar locul 1, SPÖ și ÖVP calcă pe apă

  Consiliul Național urmează să fie reales în 141 de zile – mai exact pe 29 septembrie. Și vor fi alegeri istorice cu un cutremur electoral. Pentru prima dată în istoria…