Guvernul Nehammer încurajează ura împotriva nevaccinaților!

Ura pentru persoanele nevaccinate este propagată online cu consimțământul Guvernului!

Oricine intră într-un birou fără mască, ar trebui să fie executat, se spune într-o postare plină de ură de pe standard.at. Unde este indignarea publică?!

În mijlocul discuției reînnoite despre „ura pe internet”, provocată de sinuciderea unui medic din Austria Superioară, despre care se spune că a primit luni de zile amenințări cu moartea, pe standard.at a apărut o postare revoltătoare de ură în rețelele de socializare. Textul scriitorului anonim „SeriousSam1337” nu arată doar diviziunile profunde din societate pe tema „Corona”, dar este și probabil să fie urmărit penal de autorități. Iată postarea:

Asta înseamnă libertate de exprimare online?!

Asta înseamnă libertatea de exprimare pe o platformă media?!
O doamnă a postat această solicitare a comentatorului anonim de a „scoate din circulație” oamenii care nu se vaccinează sau care refuză să-și pună mască în „transportul public”, pe serviciul de mesaje scurte Twitter și a scris:
Asta contează ca ură online? 
Sau este libertatea de exprimare pentru că este pe o platformă media?!

„Ura pe net” este urmărită doar într-o singură direcție!
Potrivit publicației unzensuriert.at, oamenii din Austria au din ce în ce mai mult sentimentul că „ura pe Internet” este investigată într-o singură direcție, și anume cea care contrazice narațiunea guvernului. 
Și nu poți să nu fii uimit de ce publicația standard.at , care oferă o platformă pentru astfel de postări pline de ură precum ce a utilizatorului „SeriousSam1337”, nu este tras la răspundere!
Imaginați-vă doar ce s-ar întâmpla dacă apeluri similare, de a ucide, de la autorii de comentarii, ar avea loc în media alternativă, precum Facebook sau Twitter!..
Presa nu aderă la propriul cod de etică?!
Mainstream-ul pare să aibă un statut special, în afara cadrului legal, sub Guvernul negru-verde ÖVP-Grünen!
Michael Scharfmüller, redactorul publicației Info-Direkt, a aflat că presa austriacă nici măcar nu aderă la propriul cod de etică, stabilit în consiliul de presă. 
Acesta a scris pe Facebook: „În cazul sinuciderii medicului din Austria Superioară, presa unificată, firește, nu aderă la propriul cod de etică!”

Edtstadler: E ilegal să trăiești nevaccinat în Austria!

Nu în ultimul rând, membrii Guvernului sunt responsabili și pentru faptul că a apărut această scindare socială și această ură unilaterală în rândul populației. O contribuție deosebită și-a adus-o ministrul constituțional, Karoline Edtstadler (ÖVP). Ea a spus textual în Kronen Zeitung, pe 10 decembrie 2021: „Odată cu introducerea vaccinării obligatorii, este ilegal să trăiești în Austria și să nu fii vaccinat! Pot exista și alte consecințe!”

Să sperăm că prin „alte consecințe”, Edtstadler nu se referea la pedeapsa cu moartea, cerută de „SeriousSam1337”!

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Aveți grijă cu aplicația Lidl: Dacă nu sunteți atent, veți plăti mai mult

  Cu aplicația Lidl Plus și cupoanele potrivite, puteți economisi mulți bani chiar și în aceste vremuri scumpe. Dar există o greșeală obișnuită de evitat. Nu ajungeți întotdeauna la produsul promoțional…

  Din ce în ce mai multe femei călătoresc singure în autorulote

  În urmă cu un an, multimilionara Caitlin Pyle a facut o linie curată sub vechea ei viață. Americanca a decis să lase în urmă căsnicia divorțată, afacerea, casa și bagajele…