Temperaturi mari se îndreaptă acum direct spre Austria

Austria poate aștepta cu nerăbdare temperaturi în jur de 25 de grade în acest weekend. Dar suntem departe de a ajunge sus. Se face mult mai cald.

Duminica își arată latura de primăvară, cu soare dominant cu câțiva nori voalați, mai ales în nord și est. Când există un vânt puternic de sud, în munți, aerul se încălzește până la 18 până la 25 de grade.

Luni, vremea cu presiune ridicată va predomina în toată țara, soarele va străluci larg și doar câțiva nori voalați vor fi vizibili pe cer. In regiunea Dunării și în plaiurile de est se vor observa pe alocuri vânturi puternice de la est spre sud-est. La 21 până la 27 de grade se încălzește la începutul verii.

Marți își arată și partea de început de vară cu mult soare, cu câteva câmpuri de nori trecând, în special în munții de vest. Acestea rămân inofensive, dar aerul de acolo este din nou destul de tulbure. Cu vânturi puternice până la puternice de sud-est care suflă în partea de nord a Alpilor, temperaturile cresc la 22 până la 29 de grade.

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Aveți grijă cu aplicația Lidl: Dacă nu sunteți atent, veți plăti mai mult

  Cu aplicația Lidl Plus și cupoanele potrivite, puteți economisi mulți bani chiar și în aceste vremuri scumpe. Dar există o greșeală obișnuită de evitat. Nu ajungeți întotdeauna la produsul promoțional…

  Din ce în ce mai multe femei călătoresc singure în autorulote

  În urmă cu un an, multimilionara Caitlin Pyle a facut o linie curată sub vechea ei viață. Americanca a decis să lase în urmă căsnicia divorțată, afacerea, casa și bagajele…