Johannes Rauch propovăduiește genocidul prin vaccinare!

Ministrul Sănătății din Austria îi momește pe fraieri cu alte seruri periculoase, numite abuziv vaccinuri!

Rauch recomandă a 4-a doză pentru vaccinații care mai trăiesc și propune fraierilor un nou ser experimenal de la Valneva

Ministrul Sănătății, Rauch, a surprins miercuri, 9 august, cu un anunț privind vaccinarea corona. El susține că a 4-a doză de așa zis vaccin anti-Covid ar fi acum recomandată pentru mai multe persoane, deși studiile și statisticile din Germania au dezvăluit faptul că numai anul trecut, peste 2,5 milioane de persoane din această țară au avut nevoie de tratament medical pentru efectele adverse ale serurilor experimantale, numite abuziv vaccinuri anti-Covid.

Comitetul Național de Vaccinare (NIG) și-a schimbat recomandările cu privire la a patra doză de vaccin corona. Conform acestora, tututor austriecilor cu vârsta peste 60 de ani – anterior peste 65 de ani – și persoanele cu risc peste 12 ani, le sunt recomandate să facă vaccinarea de rapel. Ne întrebăm cine va răspunde pentru efectele adverse grave cauzate de aceste seruri genetice experimantale, precum miocardită, probleme nervoase, reacții severe ale pielii, atacuri de cord, accidente vasculare cerebrale, inflamație a mușchilor inimii, dizabilitate permanentă sau deces!? Dl ministru Rauch sau, poate Nationales impfgremium?! Sincer, ne îndoim!

Ca să aibă o portiță de scăpare, dl Rauch precizrază într-o declarație prelaută de heute.at, că „O nouă extindere a recomandării pentru vaccinări de rapel la populația generală „nu există încă”, dar că se așteaptă una pentru toamnă.

Să testăm cobaii umani cu noul ser experiental!

„În următoarele săptămâni, ne așteptăm și la prima livrare a vaccinului de la Valneva! De la sfârșitul lunii august, un vaccin clasic va fi disponibil pentru prima dată pe rutele de vaccinare din Austria – ne informează managerul de pandemie, prin Twitter. 

Potrivit producătorului BioNTech/Pfizer, vaccinurile ARNm adaptate la Omicron urmează să fie, de asemenea, livrate din octombrie, afirmă Johannes Rauch. El subliniază: „NIG nu recomandă așteptarea variantelor de vaccin! Vaccinurile care sunt deja disponibile continuă să ofere o protecție eficientă împotriva cursurilor severe!”. Parcă am mai auzit placa asta stricată, cum că vaccinul antiCovid ar fi sigur și eficient!…Și au rezultat mii de morți și zeci de mii de oameni cu efecte adverse severe, inclusiv paralizie sau cardiopatie! Însă, când e vorba de interese uriașe, d emiliaerde de euro, politicienii și medicii trec și peste cadavre!

Se înmulțesc infecțiile scoase din pixul ministrului!

În prezent, mai puțin de 60% din populația totală a Austriei este vaccinată, conform recomandărilor NIG. se recunoaște faptul că această protecție imunitară dispare în timp, motiv pentru care, cică, injecțiile de rapel sunt importante. Desigur, mai ales pentru cei care le vând și pentru cei care iau comisioane de pe urma lor!

După cum s-a anunțat chiar miercuri, 9 august, consorțiul de prognoză Covid al Ministerului Sănătății se așteaptă la o „accelerare a dinamicii infecției”. Dinmoment ce aproape nimeni nu se mai testează, ne întrebăm de unde scot oficialii zecile de mii de cazuri de infecții, pe care le raportează zilnic?! Sau sunt doar simple minciuni, menite să sperie prostimea, să dea fuga la înțepare?!

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Italia permite inseminarea artificială pentru văduve

  Ministerul italian al Sănătății și-a actualizat orientările privind reproducerea asistată medical. Acum permite, de asemenea, accesul femeilor care au solicitat procedura împreună cu partenerul lor de sex masculin, dar acum…

  De ce vaccinul AstraZeneca nu mai este aprobat

  Vaccinul corona de la compania farmaceutică suedezo-britanică AstraZeneca, Vaxzevria, nu mai este aprobat în UE. Retragerea autorizației, care fusese deja decisă în martie, a intrat în vigoare marți, potrivit unui…