DISTRUȘI DE VACCINUL ANTICOVID!!

Impactul vaccinului Covid-19: Soarta tragică a vedetelor mondiale Celine Dion și Justin Bieber

Scris de: ZIUA NEWS

Impactul vaccinului Covid-19: Soarta tragică a vedetelor mondiale precum Celine Dion și Justin Bieber
CELINE DION ȘI JUSTIN BIEBER

Susținut de dezinformarea mass-media și de știință falsă, vaccinul ARNm a fost propus ca o soluție pentru stoparea pandemiei. Amplu documentat, vaccinul Covid-19 a declanșat încă de la început, în decembrie 2020, o tendință ascendentă a mortalității și morbidității. Dovezile sunt copleșitoare. Guvernele naționale din întreaga lume vă mint pe voi, oamenii, populațiile pe care se presupune că le servesc. Mai jos este articolul incisiv și deschis al dr. Nicole Delépine despre soarta tragică a lui Celine Dion și Justin Bieber:

Având în vedere numărul de urmăritori al cântăreței canadiane Celine Dion pe Twitter, (924.200 de urmăritori), pe Facebook peste un milion și alte rețele, putem spera că nenorocirile acestei cântărețe fabuloase vor atinge mai mulți oameni decât site-urile oficiale EudraVigilance sau Vaers [SUA] mai greu de consultat și ca mijloc de informare a publicului. Numai pentru a induce unele îndoieli cu privire la pericolele vaccinului covid-19…

Ce s-a intamplat cu ea?

Pentru moment, familia ei și/sau agenții ei hrănesc mementouri ale înregistrărilor și concertelor ei etc.. Dar de ce această tăcere, aceste eterne anulări de concerte pentru moment amânate pentru septembrie 2023. Cine mai crede asta?

@jjdenoual 2 noiembrie 2021:

„În urma celei de-a doua injecții cu vaccinul împotriva coronavirusului, Celine DION ar fi fost paralizată și și-ar fi anulat toate concertele! Dar tăcere radio în mass-media, pentru că ar fi panică printre toți vaccinați!”

@Rideaubleu 31 oct 2021:

„Așa că să recapitulăm dezbaterea: un pompier vaccinează o fetiță de 12 ani, pentru a sărbători cea de-a 100000-a doză. Aceștia îi oferă copilului bilete la concertul Celine Dion , concert anulat pentru că cântăreața care a cerut vaccinare este paralizată. Nu, aceasta nu este o glumă.”

Colegii noștri ai revistei Public au publicat recent că cântăreața în vârstă de 53 de ani ar fi lovită de o boală singulară numită neuropatie cu fibre mici, o patologie pe care Celine Dion ar fi contractat-o ​​acum un an, „ la scurt timp după ce a fost vaccinată împotriva Covid fără se face o legătura” directă.

Cu toate acestea, nu se știe că ea prezintă factorii descriși pentru această boală (mutații ale genelor SCN9A și SCN10A, sindrom metabolic, HIV, boala celiacă, sindrom Sjögren, amiloidoză, boală inflamatorie cronică intestinală, boli infecțioase, hepatită C, boala Lyme, hipotiroidism, tulburări ale sistemului imunitar)

O altă coincidență?

Dacă acest vaccin ar fi confirmat, Celine ar fi, la fel ca milioane de alte persoane, victima unei „conspirații” la nivel mondial, așa cum susține Bob Kennedy Jr. în cartea sa pe această temă.

În 21 mai, Celine a spus:

„Încurajez pe toată lumea să se vaccineze pentru că cred că în acest moment este singura modalitate de a construi imunitatea în întreaga lume.”

De unde știa ea asta?

Cum poate ea să facă o astfel de declarație?

Și-ar fi dorit să o înlocuiesc pentru a cânta pe scenă? Fiecare dintre noi are propriul loc de muncă, propriile noastre abilități.

Această manipulare de către lobby-uri și mass-media trebuie să înceteze.

Pe 19, 22 mai, Celine Dion a confirmat ceea ce toată lumea se temea despre sănătatea ei:

„Îmi pare foarte rău că trebuie să schimb din nou datele turneului european; prima dată a fost din cauza pandemiei, acum este din cauza sănătății mele ” , a spus cântăreața, acum în vârstă de 54 de ani.

„ Ca să fiu sincer, abia aștept, dar încă nu sunt pregătit… ” „ Este ceva major. Aceste spasme celebre încep să devină extrem de îngrijorătoare. „

„ Ne întrebăm dacă nu citește un mesaj, ne simțim extrem de triști, parcă robotici „, a comentat editorialista canadian Sophie Durocherdupă ce a vizionat scurtul clip.

„ Dacă relatează o artistă de calibrul lui Celine Dion, nu pentru că are o mică durere de cap, este ceva major. Aceste spasme celebre încep să devină extrem de îngrijorătoare „, a continuat ea la microfonul unui radio local.

„ Sunt în joc milioane de dolari! Va trebui să ne punem întrebarea. Celine Dion se va întoarce pe scenă ? s-a întrebat ea.

Potrivit tabloidul britanic „The Daily Express”, Celine Dion suferea de distonie. O patologie care se caracterizează prin contracții musculare, care apar involuntar și prelungite.

Pe scurt, toate aceste comentarii confirmă probabilitatea mare a unei boli neurologice post-vaccinare, evocând cazul Mauricette care suferă de Creutzfeldt-Jakob sau de o boală înrudită.

Ceea ce a fost și mai șocant și negat pentru o vreme a fost că Celine Dion fusese o susținătoare tenace a injecției experimentale până la punctul de a impune vax publicului ei la concert. S -a crezut cu adevărat în asta și a fost o victimă a credinței ei!

Vaccinarea a devenit religie!

Devastator. Ce păcat, ce greșeală, ce aberație!

Cum ar putea artiștii, departe de adevărata medicină și, probabil, prea aproape de iluziile jurnalistice impuse de laboratoarele dornice să vândă, să intre în această manipulare, până la punctul de a-și pierde în cele din urmă viața, oricum, deja, viața de artist.

Corupția nu se limitează la corupția financiară, ci atinge toate fațetele sufletului uman, dorința de a mulțumi, de a sfătui, de a juca pe salvatorul etc…

Povestea tragică care se repetă iar și iar, pe măsură ce zilele trec și efectul toxic al acestor produse experimentale devine încorporat în organism.

După Celine, Justin Bieber
Un al doilea exemplu a fost dezvăluit în seara zilei de 10 iunie 2022

Agenția France-Presse:

„Justin Bieber a găzduit pe 27 iunie 2020 un concert în favoarea pseudo-vaccinurilor covid, organizat de Global Citizen Ursula cu sprijinul Ursula von der Leyen , președintele Comisiei Europene, Melinda Gates , președintele Alianței Globale pentru Vaccinuri și Imunizări. (Gavi), Ngozi Okonjo-Iweala sau Derrick Johnson (președintele NAACP).”

Tânărul Justin Bieber, la fel ca Celine, a cerut audienței sale de la concert, o vaccinare triplă.

Amintiți-vă că acesta este o vedetă pop în vârstă de 28 de ani – care are 539,2 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare. Ne putem imagina capacitatea de influență a acestor vedete în sine, manipulată de Big Pharma și/sau afiliați.

Bieber trecuse deja de un avertisment cu privire la injecții, după complicațiile soției sale Hailey care, în ciuda vârstei fragede, suferise un accident vascular cerebral, posibil, după vaccinare. Sperăm că tinerii săi fani își vor pune câteva întrebări cu această ocazie și vor ezita să facă o altă injecție. Prin ce mecanism de gândire întortocheată se transformase el într-un negustor de injecții, despre care nu știa nimic, mai ales că toate elementele erau ascunse?!

Singura certitudine verificabilă a fost că aceste substanțe au fost experimentale, așa cum a demonstrat imediat site-ul clinicaltrials.gov.

Sunt încă experimentale și va trebui să așteptăm până în 2023, pentru a obține datele oficiale din studii. Dar, în prezent, datorită sistemului de justiție american, avem câteva dintre documentele Pfizer ascunse, care dezvăluie înșelăciunea care ar trebui să interzică orice alte injecții. Și datele din Marea Britanie oferite de ONS din Anglia demonstrează, de asemenea, pericolul letal pentru populație, al injecțiilor.

Astfel, pe 10 iunie 2022 aflăm prin Twitter:

„După iubita lui, Justin Bieber este, la rândul său, grav bolnav și forțat să-și întrerupă turneul. Triplu vaccinat, el le-a cerut fanilor săi programe complete de vaccinare, pentru a participa la concertele sale.”

Sau prin @vl_plus: După ce soția lui, Hailey, a fost spitalizată pentru un cheag de sânge în creier marieclaire.fr/hailey-bieber-…, este Justin Bieber însuși cel care suferă de o boală misterioasă „care se înrăutățește” și chiar îl obligă să-și suspende concertele….mirror.co.uk/3am/celebrity-…

@AldoSterone111: Justin Bieber își anulează concertele. El este foarte bolnav. Fața lui este paralizată… Pare un accident. dailymail.co.uk/tvshowbiz/arti…11/06/2022 00:48

@NaraShi138767941/3) 08/06/22: Justin Bieber 28 amână spectacolele

[ Vezi textul raportului Daily Mail.

Bieber a scris pe Instagram:

„Nu pot să cred că spun asta. Am făcut totul pentru a mă face mai bine, dar boala mea se înrăutățește!” Vedeta, în vârstă de 28 de ani, nu a oferit niciun detaliu despre boala sa misterioasă.

Pe scurt, faimosul și frumosul nostru cântăreț este desfigurat de o paralizie facială bine descrisă în complicațiile vaccinării anti-covid drept paralizia lui Bell. A-l prezenta sub numele de sindromul Ramsay poate fi savant, dar nu schimbă faptul.

Ce nenorocire să-i fi îmbolnăvit pe acești tineri frumoși, care aveau viitorul în față și care, dealtfel, au considerat util să-i sfătuiască pe alții această amăgire absolută?!

© Instagram/Justin

Potrivit unui infectiolog, zosterul lui Justin Bieber a apărut de-a lungul celor doi nervi ai feței, cel facial și cel auditiv, de aceea cântărețul are probleme cu vorbirea și, cu siguranță, cu auzul. Instagram/Justin Bieber

Este necesar să cerem autorităților naționale din întreaga lume să pună capăt imediat acestor injecții periculoase!
Acestea din urma se caracterizează prin consecințe devastatoare pe termen scurt și mediu (miocardită, moarte subită a sportivilor etc., boala apropiată vacii nebune) și consecințe necunoscute pe termen lung.

Evoluția rapid fatală a cancerelor care s-au vindecat de mulți ani sau a cancerelor recente se observă din ce în ce mai mult după injecții, în special după a treia.

De reținut că, în prima fază de vaccinare, doar 5% din loturi au fost afectate de accidente de vaccin. Placebo, diferite doze și ingrediente. Nu știm. Cert este că, încă de la a treia doză, numită booster, accidentele par mai dese și mai rapide, chiar dacă putem distinge și soiuri geografice, ceea ce sugerează diferențe în loturi. Ruleta Rusească… Chiar vreți să o încercați?!

Transferat de pe Adevărul necenzurat de pe Telegram
„Justin Bieber: paralizie facială… Vedeta canadiană, în vârstă de 28 de ani, trebuie să anuleze două date ale turneului din Toronto (sau mai multe), din cauza acestei complicații, care îi provoacă paralizia unei părți a feței. În videoclipul postat pe rețeaua de socializare Instagram, Justin Bieber apare, cu fața la cameră, incapabil să clipească cu ochiul drept și cu gura pe jumătate blocată. „Nu mai pot zâmbi pe această parte, sunt paralizat de o parte a feței!” Cu cei 240 de milioane de urmăritori pe instagram, el este nevoit să-și anuleze restul turneului.

https://t.me/LaveriteNcensureeTchat/908367 link video https://t.co/MI03ZMUxJv

„Mi se rupe inima pentru că sunt nevoit să amân aceste spectacole viitoare (deciziile medicilor). Tuturor fanilor mei, vă iubesc atât de mult și mă voi odihni și mă voi face mai bine.”

În clipul lansat vineri, 5 august, Justin a arătat efectele devastatoare ale diagnosticului său, arătând că ochiul lui nu poate clipi, el nu putea zâmbi și nara nu i s-a mișcat pe partea dreaptă a feței.

El a explicat:

„Deci, există o paralizie completă pe acea parte a feței mele. Așadar, pentru cei care sunt frustrați de anulările mele ale concertelor viitoare, le spun că nu sunt în stare fizică să le fac. Este destul de grav, după cum puteți vedea!”

Concluzie
În concluzie, să le dorim acestor artiști și multor alte victime ale injecțiilor cea mai bună recuperare posibilă.

Cu toate acestea, să sperăm că, pe viitor, artiștii, sportivii, politicienii, asociațiile etc… vor evita lansarea de campanii publicitare pentru vaccinuri și/sau medicamente (pretins miraculoase), și/sau teste de screening etc. pentru care nu au background și date (deseori ascunse). Decizi este a fiecăruia.

Dr. Nicole Delépine
Publicat de mondialisation.ca

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE: www.ziuanews.ro: https://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/impactul-vaccinului-covid-19-soarta-tragic-a-vedetelor-mondiale-precum-celine-dion-i-justin-bieber-1571832

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Italia permite inseminarea artificială pentru văduve

  Ministerul italian al Sănătății și-a actualizat orientările privind reproducerea asistată medical. Acum permite, de asemenea, accesul femeilor care au solicitat procedura împreună cu partenerul lor de sex masculin, dar acum…

  De ce vaccinul AstraZeneca nu mai este aprobat

  Vaccinul corona de la compania farmaceutică suedezo-britanică AstraZeneca, Vaxzevria, nu mai este aprobat în UE. Retragerea autorizației, care fusese deja decisă în martie, a intrat în vigoare marți, potrivit unui…