Florin Piersic, dus la ATI. Ar putea fi transferat la Viena

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost operat la Spitalul Militar din Cluj Napoca , după ce starea de sănătate i s-a înrăutățit la finalul unui spectacol. Potrivit informațiilor, a fost vorba despre o infecţie la nivelul unuia dintre genunchi. Intervenţia a fost realizată de către medicul ortoped Claudiu Chitea, actorul fiind internat în Secţia Ortopedie.

Florin Piersic ar putea fi transferat la Viena

Florin Piersic ar urma să fie transferat la Viena unde medicii îi vor scoate stimulatorul crdiac pe care îl are montat în prezent. Mai exact,  Florin Piersic are montat, de mai mulţi ani, un stimulator cardiac. Infecţia cu care a fost diagnosticat recent s-a localizat iniţial la nivelul vezicii urinare, apoi a migrat la genunchi, unde maestrul are montată o proteză.

În urma analizelor de laborator efectuate, înaintea operaţiei efectuate la Spitalul Militar din Cluj, medicii au constatat că infecţia s-a extins la stimulatorul cardiac.

Soluţia este ca dispozitivul să fie extras pentru a fi tratată infecţia, dar singurul medic care face această intervenţie în România este plecat din ţară. În aceste condiţii, se ia în calcul transferul actorului la Viena.

Florin Piersic a mai suferit o intervenție la genunchi

În 2019, actorul a mai avut o operaţie la nivelul genunchiului. Atunci, intervenţia a avut loc la Bucureşti, la un spital privat, şi potrivit surselor, se pare că cel care l-a operat a fost reputatul chirurg ortoped Vlad Predescu.

Medicul este specializat în chirurgia artroscopică, chirurgia artroplastică primară de şold şi genunchi, revizia protezei de şold şi genunchi, traumatologie si medicină sportivă.

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Creatoarea de modă Miuccia Prada împlinește 75 de ani

  Moda ei ar trebui să fie utile în primul rând. Și ar trebuit să apeleze la toată lumea: de la copii la adulți. Creatoarea italiană de modă Miuccia Prada însăși…

  Cel mai rău mod de a vă încărca telefonul: o greșeală obișnuită pe care mulți o fac

  Fiecare dintre noi folosește un telefon mobil. Este greu să ne imaginăm viața fără acest dispozitiv. Nu este un secret că ne folosim telefoanele atât de mult încât uneori chiar…