Câinii bătrâni au nevoie de niște trucuri noi!


Eamon McKinney 

În timp ce lumea alunecă spre un viitor haotic, MSM rămâne, intenționat, departe de suferința pe care a provocat-o. Agenda globaliștilor a progresat constant de-a lungul anilor, intenția ei diabolică ne-a adus în starea lamentabilă în care se află lumea astăzi. Nu este o exagerare să spunem că Cabala încearcă să implementeze un eveniment de extincție masivă asupra umanității. Bill Gates și restul mulțimii NWO Davos au vorbit cu entuziasm de ani de zile despre necesitatea „depopulării”. Potrivit lor, sunt prea mulți „mâncători inutili”. Atrocitatea genocidă a Covid care a fost impusă lumii în urmă cu mai bine de doi ani a servit până la un punct această agendă.

Amploarea totală a deceselor din ceea ce a fost un proces criminal pe viu cu oameni este încă necunoscută, ar putea trece ani, înainte ca efectele pe termen lung să fie pe deplin înțelese. Cu toate acestea, faptul evident că valul de decese și leziuni pe care, aparent, leconfundă mass-media mainstream, este concentrat exclusiv printre cei care au avut încredere în guvernele lor și au primit, fără tragere de inimă sau nu, înțepătura experimentală. Sportivii și tinerii mor în ritm alarmant, dar MSM-ul nu poate găsi nicio corelație între asta și injectie, este schimbarea climatică cauza, se întreabă ei? Avalanșa propagandei care a permis minciuna Covid a fost posibilă doar cu complicitatea MSM (mainstream media). Folosind fiecare instrument de dezinformare pe care îl aveau la dispoziție, au redus la tăcere orice opinie contrară, chiar și pe cele provenite de la unii dintre cei mai importanți experți din lume în domeniu.

Dr. Robert Malone inventatorul tehnologiei MRNA, Cary Mullis creatorul testului PCR și mulți alți oameni de știință stimați, au fost reduși la tăcere. Și, bineînțeles, dizidenții, „anti-vaxxerii” au fost ridiculizați ca „teoreticieni ai conspirației”. Un termen creat de CIA pentru a-i discredita și a-i marginaliza pe cei care au pus sub semnul întrebării asasinarea lui J.F.K., acum aproape 60 de ani. Fără să ne bucurăm de tragedie, există acum o oarecare justificare, grupul cu cel mai mic risc de Covid? „Teoreticienii conspirației” care nu știau suficient, nu au încredere în industria farmaceutică, în guvernele lor sau în MSM.

Aceiași MSM sunt la fel de complici la toate atrocitățile occidentale din ultimii ani. 11 septembrie, războiul din Irak, Afganistan, Siria și cel mai recent, criza din Ucraina. MSM, fie se presupune că sunt liberali sau conservatori, toți au servit ca majorete entuziaste pentru fiecare conflict pe care Statele Unite și NATO l-au perpetuat. Fără ca ei să permită și să promoveze agenda, implementarea acesteia nu ar fi fost posibilă. Când va sosi timpul socotelii, și va sosi, ei vor avea de răspuns la multe. Dacă există o „latură pozitivă” printre ororile evenimentelor actuale, este faptul că acest instrument special de control al populației își pierde rapid capacitatea de a influența lumea. A devenit atât de absurdă și odioasă, încât puțini mai cred în ea. În Statele Unite, sondajele recente arată că încrederea în știrile TV este, în puncte procentuale, de-o singură cifră, cifrele din presa scrisă sunt marginal mai mari, dar, încă, jalnic de scăzute. Statistici similare se găsesc în întreaga lume. Pe parcursul Covid, majoritatea canalelor media au fost susținute de finanțare guvernamentală, pentru a adera strict la narațiunea Covid, fără bani guvernamentali, majoritatea ar fi deja în afara afacerii. De fiecare dată, tot mai puțină lume îl urmărește și cu atât mai puțină lume crede, acesta nu mai este un mijloc eficient de control. Acest lucru se înțelege. Un subiect principal la recenta reuniune a WEF a fost lipsa de încredere manifestată în globaliști și MSM și ei se întreabă de ce?! Cenzurarea mass-mediei alternative, non-corporative, pare să fie singurul lucru care le-a mai rămas, „dacă nu cred minciuna, putem măcar să blocăm adevărul”. Ajutat și încurajat de Big Tech, acest lucru a funcționat doar parțial, unele adevăruri sunt prea evidente pentru a fi ignorate și a existat un exod în masă departe de MSM, deoarece lumea îl evită în număr record.

Lumea s-a schimbat pentru totdeauna, după evenimentele din 11 septembrie. A fost casus belli pentru a justifica războiul fabricat împotriva terorii și invazia și distrugerea civilizațiilor antice din Irak, Afganistan, Siria și Libia. Niciunul dintre acestea nu a avut nimic de-a face cu amenințările teroriste, doar mai multe războaie corporative, pentru a îmbogăți o minoritate de persoane lacome. Și când guvernele occidentale au vorbit despre „arme de distrugere în masă”, MSM a fost din nou cel care a repetat fără îndoială minciunile. Dar, la fel ca MSM eșuat, „steaguri false”, un instrument preferat de mult timp pentru a justifica orice atrocitate planificată în continuare, sunt acum bine recunoscute. Incidentul „Golful Tonkin” a fost fabricat pentru a justifica războiul din Vietnam, atentatele din 7iulie din Londra au fost 11 septembrie al Marii Britanii, pentru a-l alinia la războiul împotriva terorii. Dar nici aceste steaguri false nu mai sunt eficiente. Încercările de a încadra Siria pentru un atac cu arme chimice asupra propriului popor au fost rapid expuse ca atare. Mulți anticipează că un alt astfel de eveniment va fi folosit în Ucraina pentru a revigora narațiunea care eșuează rapid acolo. Puțini vor fi păcăliți data viitoare, dar, fără îndoială, MSM va promova, oricum, narațiunea.

Revoluțiile de culoare” au fost folosite pentru a elimina și înlocui guvernele neconforme ani de zile. De obicei, susținute de George Soros, prin finanțarea unor ONG-uri precum National Endowment of DemocracyA funcționat în Ucraina în 2014, cu răsturnarea „Maidan” a guvernului ales democratic. Care a fost, apoi, înlocuit cu o oligarhie sprijinită de naziști. Acesta este momentul în care a început conflictul din Ucraina, nu acum 5 luni, așa cum ne-ar face să credem MSM. A funcționat în Libia, pentru a-l elimina pe Gaddafi și a-i bloca planurile pentru dinarul susținut cu aur, pentru națiunile africane. Cu toate acestea, au eșuat în China în 1989, cu Piața Tiananmen și Hong Kong, în 2020. Au eșuat în Siria să răstoarne guvernul Assad și, cel mai recent, au eșuat spectaculos în Kazahstan, datorită acțiunii rapide și decisive a statelor CSTO, conduse de Rusia. Putem spera că hulitul Soros trăiește suficient de mult pentru a fi martorul eșecului muncii sale. Dacă are mai multe trucuri în mânecă, acum ar fi momentul, pentru că vechile lui cărți de joc sunt învechite.

În timp ce lumea alunecă spre un viitor haotic, MSM rămâne, în mod deliberat, departe de suferința pe care a permis-o. A existat puțin sau deloc o acoperire sinceră a revoltei globale a protestatarilor care demonstrează împotriva agendei foametei, Marea Resetare, Covid, pașapoartele de vaccin și totalitarismul în creștere rapidă. Cu toate acestea, există mult entuziasm pentru perspectiva unei diete cu insecte, pentru a salva mediul. BBC din Marea Britanie este unul dintre cei mai importanți infractori, nu există loc pentru voci divergente, dar există întotdeauna timp pentru un membru nemulțumit al comunității LBGTB, să se plângă de faptul că este de gen greșit sau de vreo altă absurditate „trezită”. Fără nici un sentiment de rușine, MSM-urile sunt mereu dornice să-și arate „semnalarea virtuții” revoltătoare, astfel încât să-și păstreze presupusul monopol asupra evlaviei. Cu toate acestea, ei par să rămână în mare parte inconștienți de faptul că, pentru majoritate, neîncrederea s-a transformat în dezgust și jurnaliștii sunt printre profesiile cel mai puțin admirate. Pe bună dreptate.

Instrumentele de oprimare și-au urmat cursul, steagurile false, revoluțiile de culoare și șarlatanii fără principii care se pretind a fi jurnaliști, nu mai promovează cauza globalistă în mod eficient. Dacă aceștia din urmă cred că, cumva, complicitatea lor le-a cumpărat un loc în orice viitor utopic pe care l-au plănuit globaliștii pentru ei înșiși, din păcate, se înșală. Au fost doar pioni în joc și, atunci când își vor supraviețui utilitatea, se vor găsi doar ca „mâncători inutili”, ca și noi, ceilalți.

Forța și violența sunt instrumentele unice care le-au rămas globaliștilor, pentru a controla o populație din ce în ce mai furioasă. S-a observat un dezgust larg răspândit în țări odată conștient libere, precum Australia și Canada, printre altele. Au fost folosite tactici polițienești cu mână dură, inutil, pentru a suprima protestele pașnice. Folosirea provocatorilor în rândul protestatarilor, pentru a incita la violență și a-i discredita, a fost recunoscută și invocată de către manifestanți. George Orwell a spus celebrul: „Dacă vrei o viziune a viitorului, imaginează-ți o cizmă care calcă o față umană, pentru totdeauna”. Aproape am ajuns la acel viitor, un viitor în care asta este tot ce au ei pentru a controla lumea, frica și violența. Cu toate acestea, acest viitor nu este stabilit. Toate guvernele își acordă monopolul asupra forței și violenței și contează cu poliția, și, atunci când este necesar, cu armata să-l impună. Speranța este că aceeași poliție și armată își vor da seama că ei și familiile lor au fost, de asemenea, înveninați de injecțiile forțate și că da, sunt și ei pur și simplu mâncători inutili. Putem spera că destui dintre ei își vor da seama că apără ceea ce nu este de apărat și să treacă de partea poporului.

ARTICOL PRELUAT DE PE https://karensmithdotblog.wordpress.com/2022/08/03/cainii-batrani-au-nevoie-de-niste-trucuri-noi/

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Creatoarea de modă Miuccia Prada împlinește 75 de ani

  Moda ei ar trebui să fie utile în primul rând. Și ar trebuit să apeleze la toată lumea: de la copii la adulți. Creatoarea italiană de modă Miuccia Prada însăși…

  Cel mai rău mod de a vă încărca telefonul: o greșeală obișnuită pe care mulți o fac

  Fiecare dintre noi folosește un telefon mobil. Este greu să ne imaginăm viața fără acest dispozitiv. Nu este un secret că ne folosim telefoanele atât de mult încât uneori chiar…