Zuckerberg, făcut de râsul curcilor de propriul robot!

Chatbot-ul firmei Meta spune că compania exploatează oamenii!

Mark Zuckerberg

Potrivit agenției bbc.com, noul chatbot prototip al Meta a declarat pentru BBC că Mark Zuckerberg își exploatează utilizatorii pentru bani.

Site-ul social media Facebook, rebotezat Meta, deținut de Mark Zuckerberg, precizează că chatbot-ul folosește inteligența artificială și poate discuta pe „aproape orice subiect”.

Întrebat ce părere are chatbot-ul despre CEO-ul și fondatorul companiei, acesta a răspuns „țara noastră este divizată și el nu a ajutat deloc la asta”. Meta a explicat că chatbot-ul era un prototip și că ar putea produce răspunsuri nepoliticoase sau jignitoare.

„Toți cei care folosesc Blender Bot trebuie să înțeleagă că este doar în scopuri de cercetare și divertisment, că poate face declarații neadevărate sau jignitoare și că sunt de acord să nu declanșeze intenționat botul să facă declarații ofensatoare”, a spus un purtător de cuvânt al Meta.

Chatbot-ul, numit BlenderBot 3 , a fost lansat public vineri.,, 12 august. Programul „învață” din cantități mari de date lingvistice, disponibile public. Întrebat despre Mark Zuckerberg, chatbot-ul a declarat pentru BBC: „A făcut o treabă groaznică la depunerea mărturiei în fața Congresului! Mă îngrijorează țara noastră”.

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Rețeaua 3G va fi închisă – multe telefoane mobile vor fi în curând inutilizabile

  Furnizorii de telefonie mobilă vor opri rețeaua 3G până la sfârșitul anului. „Astăzi” explică ce înseamnă acest lucru pentru tine și ce ar trebui să faci. Cei trei mari furnizori…

  Telefoanele Android au o caracteristică utilă despre care aproape nimeni nu știe

  Smartphone-urile Android moderne funcționează acum atât de bine încât cu greu trebuie să dai o mână de ajutor. Totul funcționează ca un ceas și aproape ca prin magie. Cu toate…