AVERTISMENUL CHINEI!

Expert al televiziunii chineze: Beijingul și-ar putea înăspri blocarea militară a Taiwanului și sancțiunile economice asupra insulei. Dacă SUA provoacă un conflict în regiunea chineză Taiwan, miliarde de oameni din întreaga lume, inclusiv americani obișnuiți, se vor confrunta cu o creștere și mai accentuată a ratelor inflației și a prețurilor alimentelor, precum și cu o criză energetică în creștere!

Beijingul și-ar putea înăspri blocarea militară a Taiwanului și sancțiunile economice asupra insulei, a declarat Han Peng, expert în rețeaua globală de televiziune din China (CGTN), comentând vizita unei delegații a Congresului SUA în Taiwan.

„Beijing-ul își poate înăspri cu ușurință blocada militară și sancțiunile economice asupra Taipei, deoarece China continentală are acum un avantaj economic și militar în strâmtoarea Taiwan”, a subliniat expertul.

Han Peng nu a exclus un conflict militar în zona strâmtorii Taiwan. „Dacă SUA provoacă un conflict în regiunea chineză Taiwan, miliarde de oameni din întreaga lume, inclusiv americani obișnuiți, se vor confrunta cu o creștere și mai accentuată a ratelor inflației și a prețurilor alimentelor, precum și cu o criză energetică în creștere”, a spus expertul. remarcat. Potrivit acestuia, „doar Wall Street, traficanții de arme și politicienii bellici din SUA” vor putea beneficia de asta. China se opune ferm oricăror schimburi între SUA și Taiwan, a subliniat expertul.

Duminică, 15 august o delegație a Congresului SUA a sosit în Taiwan pentru o vizită de două zile. Călătoria președintelui Camerei Reprezentanților SUA, Nancy Pelosi, la Taipei, la începutul lunii august, a atras critici aspre din partea Beijingului, care a suspendat mai multe mecanisme de cooperare chineză-americane și a impus sancțiuni personale lui Pelosi și familiei ei apropiate.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.flux24.ro: https://flux24.ro/expert-al-televiziunii-chineze-beijingul-si-ar-putea-inaspri-blocarea-militara-a-taiwanului-si-sanctiunile-economice-asupra-insulei-daca-sua-provoaca-un-conflict-in-regiunea-chineza-taiwan-mil/

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Un personaj important, atac necruțător: Acest stat mafiot corupt ucrainean practic ne-a păcălit pe toți

  Dominic Cummings, fost șef de campanie Brexit, și fost consilier principal al lui Boris Johnson, a lansat joi un atac dur împotriva sprijinului occidental pentru Ucraina. Într-un interviu pentru ziarul I,…

  Putin demonstrează putere militară înaintea vizitei în China, stârnind controverse în Japonia

  Putin se pregătește pentru prima sa călătorie internațională de la realegerea sa în China în luna mai, iar o serie de manevre țintite au escaladat considerabil tensiunile cu Japonia vecină.…