Vandal dă foc la cabina radar din Viena și fuge

Furia distructivă a unor șoferi nu cunoaște uneori limite. Luni seară, o cabină radar din Viena-Donaustadt se pare că a supărat un străin atât de mult încât i-a dat foc și a spart geamul.

Șoferii atenți au observat cabina radarului care ardea în jurul orei 4 dimineața pe șoseaua Breitenleer și au alertat imediat serviciile de urgență. La scurt timp după aceea, incendiul a fost stins de pompierii profesioniști din Viena.

Lichid oxidant
Potrivit poliției, vandalul ar fi încercat mai întâi să spargă geamul cabinei radar, să forțeze deschiderea fantelor de ventilație laterale și apoi să golească și să aprindă un lichid oxidant în dispozitiv.

Daunele se ridică la un interval mediu, de cinci cifre. Cu toate acestea, numai carcasa exterioară a dispozitivului a fost deteriorată în incident. Dispozitivul de măsurare în sine ar trebui să fie nedeteriorat. Până în prezent, nu există nici o urmă de necunoscut. Ancheta este în curs de desfășurare.

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  „Fortăreței Europa” pe scena din orașul Lugner din Viena.

  Partidul Libertății a început oficial campania electorală pentru UE vineri – și a trebuit să experimenteze un atac asupra „Fortăreței Europa” pe scena din orașul Lugner din Viena. Cu toate…

  Kickl deține în mod clar locul 1, SPÖ și ÖVP calcă pe apă

  Consiliul Național urmează să fie reales în 141 de zile – mai exact pe 29 septembrie. Și vor fi alegeri istorice cu un cutremur electoral. Pentru prima dată în istoria…