Trei români au făcut tot ce le-a stat în putință ca să fie arestați de polițiștii austrieci. „Mașina are doar trei roți”

Trei români s-au comportat agresiv în orașul austriac Graz, iar în cele din urmă au fost arestați, după ce inițial polițiștii i-au lăsat să plece acasă.

În jurul orei 1,30, vineri spre sâmbătă noaptea, un echipaj de poliție a plecat în căutarea unui autoturism, după ce s-au primit apeluri că acesta circula doar cu trei roți în zona Grüne Gasse. La scurt timp după aceea, agenții au reușit să găsească vehiculul în Hackhergasse.

În cursul controlului, un bărbat de 34 de ani a fost identificat drept șofer și unul de 31 de ani drept pasager. Proprietarul mașinii, în vârstă de 52 de ani, care inițial nu era implicat în control, a venit la fața locului, dar a rămas calm.

.

Toți cei trei bărbați sunt cetățeni români, dar locuiesc în Graz, potrivit unui comunicat al poliției. Șoferul, care era evident puternic în stare de ebrietate,a refuzat testul de etilotest și i-a fost retras temporar permisul de conducere.

Întrucât autovehiculul nu a respectat reglementările privind autovehiculele, polițiștii au ridicat plăcuța de înmatriculare și certificatul de înmatriculare.

Avariile aduse vehiculului se crede că ar fi rezultat în urma unui accident și în acest sens au fost demarate cercetări. Una dintre anvelopele vehiculului era uzată până la jantă, ceea ce văzuseră oamenii care au sunat și au anunțat că mașina are doar trei roți.

În timpul controlului, șoferul și pasagerul său și-au pierdut calmul inițial și s-au comportat agresiv și au strigat, astfel încât românul de 34 de ani a trebuit în cele din urmă să fie arestat și dus la secția de poliție Graz-Lend.

După ce s-a liniştit din nou, i s-a permis să părăsească biroul de poliție. În jurul orei 3,00, cei trei români s-au întors la birou, pentru că doreau înapoi permisul de conducere pe care agenții îl luaseră, plăcuțele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare.

Până la urmă, polițiștii i-au arestat din nou pe români, acuzați de tulburarea liniștii publice și comportament agresiv. Și pentru că cei trei oameni nu s-au liniștit, au trebuit încătușați. Cei trei români au fost duși la Centru de detenție preventivă din Graz și pe numele lor s-au deschis dosare de cercetare, fiind acuzați de numeroase abateri administrative.

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  „Fortăreței Europa” pe scena din orașul Lugner din Viena.

  Partidul Libertății a început oficial campania electorală pentru UE vineri – și a trebuit să experimenteze un atac asupra „Fortăreței Europa” pe scena din orașul Lugner din Viena. Cu toate…

  Kickl deține în mod clar locul 1, SPÖ și ÖVP calcă pe apă

  Consiliul Național urmează să fie reales în 141 de zile – mai exact pe 29 septembrie. Și vor fi alegeri istorice cu un cutremur electoral. Pentru prima dată în istoria…