Austriacul are brusc 3,1 milioane de euro în cont

Un tip norocos din Carintia a spart loteria triplu jackpot și acum, probabil, nu trebuie să isi faca griji despre bani prea curând.

„Cele șase numere corecte” 21, 23, 25, 26, 30 și 42 au fost evocate de exact o singură persoană pe chitanță: generatorul de numere aleatorii. Acest lucru este perfect pentru acest lucru în al doilea din cele patru sfaturi. În plus, acest Quicki a spart jackpotul triplu, care a fost umplut cu aproximativ 3,1 milioane de euro. În Carintia, mai exact în Klagenfurt, s-a jucat vârful de un milion de dolari. Acolo s-ar putea să fi auzit un strigăt de jubilație vineri seară, după tragerea la sorți.

În tragerea la sorți, un plus de 300.000 de euro a fost tombolat printre toate sfaturile câștigătoare. Această sumă este înmânată titularului chitanței cu numărul 66957 69368, jucat în Tirol.

Cinci jucători au reușit să obțină fiverul cu numărul suplimentar 5. Fiecare a câștigat în jur de 23.000 de euro. Printre acestea de trei ori Austria Superioară, precum și o dată fiecare Carintia și Austria Inferioară.

La LottoPlus, un solo șase poate fi felicitat. Jucat la Viena, cu succes cu un certificat de sistem, există – datorită sistemului – mai mult de 277.000 de euro. În jur de 150.000 de euro așteaptă duminică LottoPlus șase.

Nu în ultimul rând, a existat și o victorie solo în primul loc al Joker-ului. Un participant a jucat sfaturi la loterie, inclusiv Joker-Yes pe win2day și, astfel, a spart jackpot-ul Joker. O decizie bună care a umplut portofelul cu peste 379.000 de euro.

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  „Fortăreței Europa” pe scena din orașul Lugner din Viena.

  Partidul Libertății a început oficial campania electorală pentru UE vineri – și a trebuit să experimenteze un atac asupra „Fortăreței Europa” pe scena din orașul Lugner din Viena. Cu toate…

  Kickl deține în mod clar locul 1, SPÖ și ÖVP calcă pe apă

  Consiliul Național urmează să fie reales în 141 de zile – mai exact pe 29 septembrie. Și vor fi alegeri istorice cu un cutremur electoral. Pentru prima dată în istoria…