Atac cu pocnitoare asupra ambasadei din Viena – anchieta este în curs de desfășurare

Poliția s-a deplasat duminică la o operațiune în centrul Vienei. Mai multe pocnitori au fost aruncate la ambasada germană.

Mai mulți martori au declarat duminică, în jurul orei 22:30, că au văzut un grup de mascați, îmbrăcați în negru, în centrul Vienei.

Se spune că au aruncat pocnitori împotriva clădirii ambasadei germane. Nu s-au produs avarii la clădiri sau la persoane rănite.

În apropiere a fost găsit un container de ambalare ușor fumat, în care se spune că oamenii au aruncat două obiecte pirotehnice.

Rămășițe de pocnitori descoperite
Containerul a fost deteriorat ca urmare a acestui fapt. Măsurile de căutare inițiate pentru grupul de persoane au fost fără rezultat. Rămășițele pocnitorilor au fost găsite în fața clădirii.

Oficiului de Stat pentru Protecția Constituției și a Combaterii Terorismului i se încredințează investigații suplimentare.

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  „Fortăreței Europa” pe scena din orașul Lugner din Viena.

  Partidul Libertății a început oficial campania electorală pentru UE vineri – și a trebuit să experimenteze un atac asupra „Fortăreței Europa” pe scena din orașul Lugner din Viena. Cu toate…

  Kickl deține în mod clar locul 1, SPÖ și ÖVP calcă pe apă

  Consiliul Național urmează să fie reales în 141 de zile – mai exact pe 29 septembrie. Și vor fi alegeri istorice cu un cutremur electoral. Pentru prima dată în istoria…