Burgerul vegetal cu gust de carne de om a câștigat cel mai înalt premiu la Festivalul Cannes Lions!

Lumea o ia razna!

Demenții din juriu au premiat un produs dezgustător, care, în urmă cu cîțiva ani, ar fi fost interzis și blamat de oamenii normali!

Recent, chiar în iunie a.c., companie suedeză „Oumph!” a prezentat la un concurs culinar din Franța burgerul vegetal cu gust și aromă de carne umană!

Oameni fără Dumnezeu!

Purtătorul de cuvânt al companiei a declarat cu tupeu că „Niciun om nu a fost rănit în timpul dezvoltării acestui produs!”

Burgerul a fost preparat din proteine de soia, ciuperci și grâu, precum și din grăsimi pe bază de plante și „un amestec misterios de condimente”(?!?) Produsul pe bază de plante a primit un premiu pentru creativitate pentru sortimentul „Human Meat Burger”.

Purtătorul de cuvânt al firmei a mai adăugat: „Curioșii și neînfricații au șansa de a încerca primul burger din lume, pe bază de plante ,care are același gust cu cel al cărnii umane!” Mulți se întreabă acum: De unde au știut membrii juriului ce gust are carnea umană?!

Se stimulează canibalismul?!

Reprezentanții companiei suedeze declară și se laudă că burgerul reproduce perfect gustul și textura cărnii umane. (?!?)

Anders Linden, de la Oumph!, cofondatorul Corporate Chef și Șef al Inovației, a declarat despre premiul de la Cannes: „Dezvoltarea unui burger pe bază de plante care are gust de carne umană, a fost incitantă și puțin înfricoșătoare, iar ca această inovație să câștige la Cannes, este incredibil de interesant! Am dezvoltat burgerul în cel mai scurt timp, de îndată ce am știut ce gust și ce textură căutăm.(n.n. – de unde?!)

Amatori de carne de om?!

„Acesta este modul nostru suprem și ciudat de a arăta că este posibil să creăm orice tip de hrană folosind doar plante!”- a declarat el.

De unde știu creatorii burgerului premiat ce gust și aromă are carnea de om?
De unde știa juriul gustul cărnii umane și care a fost motivația premierii unui astfel de produs dezgustător?! Spre ce „revoluție” ne îndreptăm? Ce se urmărește prin stimularea canibalismului?!

Campanie de promovare cu imaginea unui criminal canibal nebun!

Campania de promovare, superînfiorătoare, a arătat un măcelar pătat de sânge, cu aspect de nebun, ținând în mâini burgerul vegetal care curge. Compania nu a explicat ce ghid au folosit pentru a obține gustul și textura cărnii umane. Înfiorătoarea ciudățenie a primit distincția Silver Brand Experience and Activation Lion la Festivalul Lions de la Cannes, de săptămâna trecută. Henrik Kerman, Global Brand Leader al firmei, a declarat: „Sunt incredibil de mândru de acest premiu și de munca de echipă extraordinară, din spatele lui!…Misiunea noastră este să schimbăm modul în care mănâncă oamenii și este de datoria noastră să folosim creativitatea ca instrument pentru a face această schimbare!”

 Canibalii au fost încântați!

În 2014, James Thomlinson, bucătarul care conduce compania culinară „London Mess”, a creat un burger cu gust de carne umană, folosindu-se de relatările directe ale unor canibali, pentru a obține gustul și aroma exactă. Burgerul englezesc este făcut din vițel, porc, ficat de pui și măduvă. Clienții canibali au fost încântați!…

….”Și păzește-e pe noi de Cel Rău!”

De ce ar depune eforturi industria alimentară pentru a crea alimente care au gust de carne umană? De ce vor să-i mulțumească pe oameni cu perversiuni canibale?! Chiar dacă este la început, conceptul în sine este bizar și rău! Mâncatul nu este doar o activitate materialistă. Este și spirituală!..

Când ne uităm la tot răul și degenerarea din această lume, ne rugăm lui Dumnezeu ca acesta să nu fie sfârșitul! Îi cerem să-și lase bunătatea să strălucească peste această lume, încă puțin mai mult, pentru că, poate, câțiva oameni se vor întoarce la Isus!… Dar când citim o poveste ca asta, ne vine să spunem: „Doamne, vino și alungă Răul!”

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Ion Ceban îi invită pe moldoveni să sărbătorească în acest sfârșit de săptămână la Chișinău. Ce surprize le-a pregătit

  Chișinăul aniversează 588 de ani de la prima atestare documentară, iar evenimentul trebuie sărbătorit așa cum se cuvine. Prin urmare, Festivalul „Te salut, Chișinău!”, o inițiativă a primarului Capitalei, Ion…

  Ce învârteli face, în România, omul de încredere al lui Plahotniuc, Iurie Cecan

  Considerat omul de încredere al oligarhului fugar Vladimir Plahotniuc, afaceristul moldovean Iurie Cecan prosperă în România. Cu vilă de lux în Pipera și afaceri bănoase în care și-a băgat la…