Fundașul Marc Cucurella, transferat pentru o sumă fabuloasă la Chelsea!

Marc Cucurella se apropia de un transfer la Chelsea în această vară, în timp ce este supus unui control medical

În ciuda poziției publice a lui Brighton, potrivit căreia nu s-a convenit niciun acord pentru Cucurella, miercuri seară, 3 august, după ce au apărut știri neconfirmate, conform cărora cluburile au convenit pentru o sumă de 52,5 milioane de lire sterline, iar un transfer este acum pe punctul de a fi finalizat. 

Potrifit site-ului sportbible.com, Cucurella, în vârstă de 24 de ani, a stârnit interesul cluburilor Chelsea și Manchester City , dar albaștrii sunt singurul club care a oferit prețul cerut. 

 Acum, transferul este pe punctul de a avea loc, după ce Fabrizio Romano a raportat că Cucurella se află acum la Londra, pentru a fi supus analizelor medicale, înainte de o mutare pe bani foarte mulți, în capitală.

Odată ce a fost finalizată examinarea medicală, oficialii vor aștepta să semneze documentele relevante între cluburi, înainte ca mutarea să fie finalizată și confirmată. 

Este puțin probabil ca nou-venitul Cucurella să fie disponibil pentru a înfrunta Everton, sâmbătă, 6 august, în deschiderea Premier League. 

Cucurella, după cum a declarat Nathan Gissing, va semna un contract pe termen lung, pe șase ani, până în 2028. 

El îi va urma pe Raheem Sterling, Kalidou Koulibaly, Gabriel Slonina și Carney Chukwuemeka la club, odată ce sosirea lui va fi confirmată.

Chelsea tocmai a confirmat prelungirea contractului lui Cesar Azpilicueta până în 2024, după ce acesta a respins mutarea la Barcelona.

Todd Boehly, coproprietar și președinte, a declarat: „Cesar este un lider de clasă mondială pe teren și în afara terenului. Este o legendă a lui Chelsea și exemplifică atât de multe dintre calitățile și valorile ca jucător și persoană la care aspirăm. 

„Nu am putea fi mai încântați ca Cesar să fie la Chelsea sub conducerea noastră, în timp ce continuăm să lucrăm pentru a construi o echipă campioană”.

Wesley Fofana, Frenkie de Jong și Pierre-Emerick Aubameyang au fost toți legați de o mutare la Stamford Bridge, deoarece o posibilă cheltuială de 300 de milioane de lire sterline ar putea fi atinsă până la închiderea ferestrei de transferuri, pe 1 septembrie.

Tuchel va fi încântat să aibă mai multe completări care vin în club după o primă lună frustrantă.

Numărul actual este de patru jucători transferați, dar în curând va fi de cinci și se așteaptă să urmeze mai multe.

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Marina Baboi, campioana la atletism cu peste 200 de medalii

  Marina Baboi este cea mai rapidă atletă din România, iar în cei 14 de când face atletism a obținut peste 200 de medalii la competiții naționale și internaționale, peste 150…

  Vasile Cîtea, reales preşedinte al Federației Române de Box

  Vasile Cîtea a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Box. Cîtea a fost singurul candidat la această funcţie şi a fost ales cu unanimitate de voturi,…