David Popovici, o nouă medalie de aur! 400m liber la Campionatele Naționale de Înot

David Popovici (19 ani) a câştigat, vineri, medalia de aur în proba de 400 m liber din cadrul Campionatului Naţional de înot în bazin de 50 m pentru seniori, tineret şi juniori I-II, competiţie care are loc la Otopeni.

Popovici a încheiat cursa cu timpul 3:47.54. Pe locul doi s-a aflat tot un român. Este vorba de Vlad Stancu (3:54.38), iar podiumul a fost închis de Nandor Nagy (3:55.56).

Cu patru luni înaintea marii competiții din Franța, părinții lui Popovici au trimis o solicitare către cei de la COSR prin care au cerut ca David să aibă parte de protecție pe durata șederii sale acolo.

Motivul invocat a fost acela că sportivul nu va locui în centrul olimpic, ci într-un alt loc.

”E vorba despre o solicitare din partea părinților”, susține Camelia Potec, șefa federației de natație și vicepreședinte COSR.

David Popovici și staff-ul său vor locui în hotelul ”The Social Hub”, situat la numai 3 km distanță de bazinul olimpic, ”La Defense Arena”.

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Marina Baboi, campioana la atletism cu peste 200 de medalii

  Marina Baboi este cea mai rapidă atletă din România, iar în cei 14 de când face atletism a obținut peste 200 de medalii la competiții naționale și internaționale, peste 150…

  Vasile Cîtea, reales preşedinte al Federației Române de Box

  Vasile Cîtea a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Box. Cîtea a fost singurul candidat la această funcţie şi a fost ales cu unanimitate de voturi,…