Von der Leyen a tocat peste 66 de milioane de euro pentru autopromovarea UE!

Programul „NextGenerationEU” promovează Green Deal, digitalizarea și minoritățile sexuale

În luna mai a anului trecut, UE a lansat o campanie publicitară numită „NextGenerationEU” pentru a-i face pe cetățeni conștienți de binecuvântările „Programului de recuperare Corona” de 800 de miliarde euro. După cum s-a cunoscut dintr-o anchetă adresată Comisiei UE, această campanie de propagandă îi costă pe contribuabilil europeni încă 66,5 milioane de euro.

Publicitate pentru redistribuire în statele falimentare

În spatele numelui „NextGenerationEU” nu se află nimic mai mult decât programul de reconstrucție Corona de 800 de miliarde de euro al Comisiei UE.

800 de miliarde, din care beneficiază în principal statele falimentare, precum Italia sau Spania. Cu peste 190 de miliarde, Italia va fi principalul beneficiar al pachetului de redistribuire, sub pretextul „Corona”. Hrăniți în principal de contribuabili din țări contributive nete, cum ar fi Republica Federală Germania, Țările de Jos și Austria, care au fost nevoite să plătească și să fie răspunzătoare de decenii pentru împrumuturile masive ale UE. Au fost deja distribuite 100 de miliarde de euro.

Reeducarea ecologică, digitală și sexuală, inclusă!

Pentru a face programul plăcut pentru oameni, a fost lansată o campanie de publicitate cu motto-ul: Uite ce grozav va fi totul! Spălarea creierului ne costă 66,5 milioane de euro! Ca răspuns la o întrebare adresată de deputatul german al FDP, Moritz Körner, șefului comisiei, răspunsul se poate citi astfel:

Scopul este de a crește gradul de conștientizare în rândul cetățenilor UE cu privire la NextGenerationEU și impactul acestuia asupra vieții lor de zi cu zi”.

Direcția în care ar trebui să meargă în cele din urmă aceste efecte poate fi văzută într-un videoclip însoțitor al Comisiei UE: Totul devine mai verde, mai digital și mai ales, să promovăm lesbiene și gay, prin culorile curcubeului! Program finanțat din impozitele noastre.

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Aveți grijă cu aplicația Lidl: Dacă nu sunteți atent, veți plăti mai mult

  Cu aplicația Lidl Plus și cupoanele potrivite, puteți economisi mulți bani chiar și în aceste vremuri scumpe. Dar există o greșeală obișnuită de evitat. Nu ajungeți întotdeauna la produsul promoțional…

  Din ce în ce mai multe femei călătoresc singure în autorulote

  În urmă cu un an, multimilionara Caitlin Pyle a facut o linie curată sub vechea ei viață. Americanca a decis să lase în urmă căsnicia divorțată, afacerea, casa și bagajele…