Tatăl ia un împrumut de 10.000 de euro, acum urmează să plătească 30.000 de euro

O cerere masivă de bani îl aduce pe Gregor S. în pragul falimentului personal. Acum austriacul speră la un acord cu banca.

Renovarea apartamentului său este de trei ori mai scumpă decât era de așteptat pentru Gregor S. (numele schimbat). În 2012, tatăl a patru copii din Austria Inferioară a luat un împrumut de 10.000 de euro, de atunci nimic nu a mers conform planului: „Mi-am pierdut locul de muncă și a trebuit să-mi țin capul deasupra apei ani de zile cu munca part-time.

Am fost întotdeauna în măsură să ramburseze sume mici. Dar au fost mâncate din nou de dobânzile mari, mai mult de zece la sută”.

Până în prezent, datoriile a crescut la peste 30.000 de euro. „În curând, tot ce pot face este să dau faliment”, se teme S. Pentru a rezolva problema cu o plată unică de 15.000 de euro – atât cât a putut finanța prin restructurarea datoriilor printr-o altă bancă – dar sa respins in mod regulat . Bărbatul de 44 de ani primește acum scrisori de la instanța judecatoreasca.

Întrebat, creditorul caută acum o soluție satisfăcătoare pentru toate părțile.

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Aveți grijă cu aplicația Lidl: Dacă nu sunteți atent, veți plăti mai mult

  Cu aplicația Lidl Plus și cupoanele potrivite, puteți economisi mulți bani chiar și în aceste vremuri scumpe. Dar există o greșeală obișnuită de evitat. Nu ajungeți întotdeauna la produsul promoțional…

  Din ce în ce mai multe femei călătoresc singure în autorulote

  În urmă cu un an, multimilionara Caitlin Pyle a facut o linie curată sub vechea ei viață. Americanca a decis să lase în urmă căsnicia divorțată, afacerea, casa și bagajele…