Normalizarea Noului Reich Normal!


ADAUGĂ UN COMENTARIU

By CJ Hopkins 

Știu, probabil că te-ai săturat să auzi despre Ascensiunea Noului Reich Normal. Vrei să se termine. La fel și eu. Nu s-a terminat… nici pe departe. Poate părea că s-a terminat unde ești. Îmi imaginez că se întâmplă dacă locuiți în Florida, sau în Texas, sau în Regatul Unit, sau în Suedia, sau în Croația, sau într-o altă țară sau stat în care majoritatea „restricțiilor Covid” au fost ridicate sau poate nu au fost introduse niciodată. Dacă este cazul, mă bucur pentru tine.

Se întâmplă să locuiesc în Germania New Normal, vârful actual al suliței New Normal, sau unul dintre vârfurile uneia dintre sulițele sale (sau ace hipodermice cu ARNm), celelalte fiind țări și state precum Canada, China, Australia, New York, California și asortate alte focare ale noului normalism. Dacă locuiți într-una dintre aceste fortărețe Noua Normalitate, la fel ca mine, ești foarte conștient de faptul că nu s-a terminat.

Da, Cultul Covidian este kaput. Vraja a fost ruptă. Doar cei mai nebunești de fanatici cultiști ai Noii Normalități continuă să se plimbe în public cu măștile lor contra ciumei și costumele de casă pentru substanțe nocive. Dar Reich-ul Noii Normalități nu este kaput. Reich-ul Noii Normalități este… , ei, bine, normalizat. Masele sunt condiționate sistematic să accepte declarația poliției de biosecuritate pe care clasele conducătoare global-capitaliste au implementat-o ​​în ultimii trei ani. În ciuda dovezilor, acum de nerefuzat, că „vaccinurile” nu împiedică transmiterea virusului, „cei nevaccinați” sunt în continuare segregați, le este interzis să lucreze, să meargă la școală, să concureze la evenimente sportive importante și așa mai departe. Lumea încă este obligată să poarte măști – simbolul Reich-ului Noii Normalități – în avioane, trenuri, transport public, în cabinete medicale, spitale etc. Aici, acolo și peste tot, simbolurile și ritualurile sociale ale Noii Normalități sunt integrate permanent, în viața de zi cu zi.

Aceste simboluri și ritualuri sunt mai mult decât vitrinele Reich-ului Noii Normalități. Ele sunt modul în care noua noastră „realitate” este creată și menținută. Masele sunt ca niște actori forțați să investească emoțional în „realitatea” unei piese de teatru absurde. Cu cât repetă mai mult spectacolul, cu atât „realitatea” fictivă devine mai convingătoare, indiferent de cât de evident absurdă este ea… și devine din ce în ce mai absurdă.

De exemplu, în aeroporturile din New Normal Canada, cetățenii care încearcă să intre în propria lor țară fără așa-numita aplicație“ArriveCAN” de pe smartphone-urile lor, pentru a face dovada „statutului lor de vaccinare” (inclusiv octogenarii care nu dețin smartphone-uri), sunt supuși la hărțuirea absurdă, extinsă de către clovni imbecili din Noua Normalitate, cu veste roșii. Aici, în Germania Noii Normalități, guvernul se pregătește să oblige toată lumea să poarte măști cu aspect medical în public în fiecare toamnă și iarnă, nu doar din cauza „ciumei apocaliptice”, ci și din cauza gripei normale, de iarnă. Pretextul nu mai contează. Ideea este afișarea uniformității ideologice.

Între timp, Ministerul Federal al Sănătății din Germania a fost forțat să publice un raport limitat cu privire la leziunile și decesele prin „vaccinare”. Au făcut-o în mod clasic goebbelsian.

Aparent, nu le-au plăcut datele reale despre numărul de efecte adverse grave, așa că au decis să mintă despre ele pe Twitter. (Efecte adverse grave au fost raportate la aproximativ 1 din 5.000 doze, nu 1 din 5.000 persoane „vaccinate”. Aproximativ 184.000.000 de doze au fost administrate persoanelor din Germania și… ei bine, puteți face socoteala.) Desigur, Twitter Corporation a fost pălmuit, plasându-și avertismentul fals „înșelător” pe retweet-uri, subliniind minciuna Ministerului Sănătății, pentru că adevărul este ceea ce spune Corporatocrația că este, iar orice altceva este „dezinformare”.

Dacă credeți că sunt dur sau hiperbolic în a caracteriza minciuna Ministerului drept minciună, rețineți că ministrul german al Sănătății, Karl Lauterbacha mințit, în mod repetat, publicul german de peste doi ani. Iată-l cum minte despre „vaccinurile fără efecte secundare” din august 2021, chiar în perioada în care a ordonat segregarea „celor nevaccinați” și a fomentat ura față de oricine a refuzat să se conformeze ideologiei Noii Normalități…

Și acum, cel puțin zeci de mii persoane din Germania – deoarece efectele adverse ale vaccinului au fost întotdeauna subestimate semnificativ – au fost grav lezați sau… știți, uciși, pentru că Karl și prietenii săi fasciști din Noua Normalitate au mințit pe toată lumea, iar și iar, iar mass-media germană a repetat acele minciuni, iar masele Noii Normalități au repetat acele minciuni, iar guvernul și corporațiile globale i-au cenzurat, denigrat și demonizat pe aceia dintre noi care au contestat acele minciuni drept „extremiști de extremă dreapta”, „extremiști ai științei”. negationiști”, „anti-vaccin” și așa mai departe.

Și acestea sunt doar câteva exemple recente. Nu cred că trebuie să ofer o listă exhaustivă. În acest moment, fie ești bine conștient și capabil să înfrunți ceea ce se întâmplă, fie nu ești, caz în care îți spui orice ai nevoie să-ți spui pentru a pretinde că ceea ce se întâmplă nu se întâmplă.

Dacă asta faci, nu te pot ajuta. Nimic din ceea ce scriu sau spun nu va ajunge la tine. Faptele nu vor face nicio diferență pentru tine. Funcționarii guvernamentali și din domeniul sănătății și capetele care vorbesc din mass-media vă vor minți în față, iar și iar, și vor fi prinși mințind, iar voi veți continua să repetați cu fermitate minciunile lor, nu pentru că nu înțelegeți că sunt minciuni, ci pentru că nu vă pasă că sunt minciuni. Nu-ți pasă că omori și rănești nenumărate persoane cu minciunile tale aprobate oficial, cu lașitatea ta, cu supunerea ta fără minte. Scopul tău este să rămână în limitele „normalității”, să nu primești multe insulte și să fii exclus din cercul tău social, iar dacă multe persoane trebuie să moară și trebuie să renunți la orice aparență de integritate și onestitate intelectuală pentru a realiza asta, așa să fie.

În ceea ce ne privește pe noi, ceilalți, cei care sunt conștienți de ceea ce se întâmplă și fac tot posibilul să înfrunte ceea ce se întâmplă, chiar dacă nu înțelegem ce se întâmplă sau nu suntem de acord cu privire la motivul pentru care se întâmplă, mi-aș dori să am ceva inteligent de oferit în termenii cum să nu se mai întâmple.

Eu nu fac, în afară de ceea ce am apărat, adică nesupunere civilă organizată, non-violentă, cum au făcut camionagiii canadieni la Ottawa, cum fac fermierii olandezi în Țările de Jos. Coloane ca aceasta, meme pe rețelele de socializare, demonstrații în masă sporadice de duminică și acte individuale de nerespectare, nu îl vor opri pe gigantul Noua Normalitate. Normalizarea Noii Normalități va continua, patologizarea societății va continua, destabilizarea și restructurarea economiei globale vor continua, dacă nu se întâmplă ceva cu adevărat istoric și lucrătorii lumii se unesc (sau dacă indivizii suverani ai lumii se unesc dacă „lucrători” vă sună prea comun) și introduceți o cheie de maimuță în mașinăria Noii Normalități.

Șansele ca acest lucru să se întâmple sunt mici. În cei 60 de ani de existență corporală, nu am trăit niciodată o perioadă în care oamenii să fie atât de înstrăinați, fără speranță și în gâtul celorlalți. Nu-mi amintesc o perioadă în care oamenii erau atât de lipsiți de umor, de moralizatori și de vicioși… și mă refer la oamenii care ar putea face diferența, nu la masele New Normal, care urmăreau ordinea. Dacă a existat vreodată o perioadă în care clasele muncitoare au trebuit să-și lase deoparte diferențele politice și să-și flexeze mușchii colectivi, aceasta este, dar cei mai mulți dintre noi suntem prea ocupați să ne pișăm unii pe alții, pentru a obține puncte ieftine pe Twitter, Gettr sau Telegram, sau, știți, oriunde.

Îmi pare rău să închei cu o notă atât de pesimistă… Îmi revin după plaga apocaliptică, așa că poate mă simt prea posomorât. Probabil că totul va fi bine, iar oamenii își vor reveni în cele din urmă în fire, iar clasele conducătoare global-capitaliste vor anula întreaga chestie Noua Normalitate și nimeni nu trebuie să organizeze nici un fel de campanie internațională de nesupunere civilă non-violentă și, într-o zi, ne vom trezi și ne vom verifica telefoanele și vom descoperi că nu a existat un Reich al Noii Normalități și că nimeni nu a murit vreodată din cauza unui vaccin, și ne vom verifica starea creditului social și vom spune bucătăriilor noastre inteligente să înceapă să ne gătească greierii și să afișăm Războiul zilei pe ecranele noastre, astfel încât să putem cauta pe oricine ni s-a spus să cautam … și, în final, totul va fi din nou „normal”.

ARTICOL PRELUAT DE PE https://karensmithdotblog.wordpress.com/

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Aveți grijă cu aplicația Lidl: Dacă nu sunteți atent, veți plăti mai mult

  Cu aplicația Lidl Plus și cupoanele potrivite, puteți economisi mulți bani chiar și în aceste vremuri scumpe. Dar există o greșeală obișnuită de evitat. Nu ajungeți întotdeauna la produsul promoțional…

  Din ce în ce mai multe femei călătoresc singure în autorulote

  În urmă cu un an, multimilionara Caitlin Pyle a facut o linie curată sub vechea ei viață. Americanca a decis să lase în urmă căsnicia divorțată, afacerea, casa și bagajele…