Doi ucraineni uciși – ruși puternic suspectați

La scurt timp după aceea, poliția a reușit să aresteze un bărbat care este considerat un suspect urgent. Este un rus în vârstă de 57 de ani. Contextul crimei este încă complet neclar.

Dacă cei trei bărbați se cunoșteau, poliția nu a putut spune nimic la început. „Suntem încă la începutul anchetei”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Daniel Katz.

Crima a avut loc în jurul orei 17:15 în fața unui magazin alimentar din micul oraș, a spus purtătorul de cuvânt. Făptașul a fugit inițial. În cadrul căutării, suspectul în vârstă de 57 de ani a fost prins rapid. Ofițerii l-au descoperit la adresa sa de domiciliu, în apropierea locului crimei.

Victimele au murit din cauza rănilor prin înjunghiere

Potrivit poliției, victimele sunt doi cetățeni ucraineni în vârstă de 23 și 36 de ani, ambii locuind în districtul Garmisch-Partenkirchen. Au murit din cauza rănilor de înjunghiere – cel mai mare dintre cei doi direct la fața locului, cel mai tânăr puțin timp mai târziu într-un spital.
Departamentul de Investigații Criminale a început investigațiile privind suspiciunea de dublă crimă. Procuratura a depus o cerere de arestare împotriva bărbatului de 57 de ani, care urmează să fie predat instanței de instrucție în cursul zilei de duminică.

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Aveți grijă cu aplicația Lidl: Dacă nu sunteți atent, veți plăti mai mult

  Cu aplicația Lidl Plus și cupoanele potrivite, puteți economisi mulți bani chiar și în aceste vremuri scumpe. Dar există o greșeală obișnuită de evitat. Nu ajungeți întotdeauna la produsul promoțional…

  Din ce în ce mai multe femei călătoresc singure în autorulote

  În urmă cu un an, multimilionara Caitlin Pyle a facut o linie curată sub vechea ei viață. Americanca a decis să lase în urmă căsnicia divorțată, afacerea, casa și bagajele…