Din 3 august, familiile din Austria vor primi 180 euro pentru fiecare copil!

Bonusul acordat taților nu va ma ifi dedus

Miercuri, 3 august, va fi lansat pachetul anti-inflație al guvernului Nehammer, care a fost elaborat în iunie. Familiile sunt primele care au o șansă, Ministerul de Finanțe transferând 180 de euro pentru fiecare copil, în alocația familială specială. Banii merg în conturi împreună cu alocația familială normală, dar sunt afișați separat pe extrasul de cont.

Potrivit publicației krone.at, 1,8 milioane de copii din 1,1 milioane de familii din Austria vor beneficia de această măsură, după cum a declarat marți, 2 august, ministrul Afacerilor Familiei, Susanne Raab (ÖVP), la o conferință de presă. „Desigur, inflația afectează în special familiile, locuințele, cumpărăturile, dar și școala de anul viitor și începutul grădiniței, din toamnă. Prin urmare, se va da acum semnalul de start pentru sprijin! – a precizat Susane Raab.

Bonusul pentru „timpul familiei” nu mai este dedus
Pe lângă alocația familială specială de 180 de euro, Bonusul Familial Plus poate fi solicitat ca și contribuție de deducere fiscală în toamnă, iar bonusul antiinflație va urma să fie trimis ca o formă suplimentară de ajutor, pentru toată lumea din Austria. În plus, se dorește să creeze un stimulent pentru ca tații să-și primească prima numită „timpul în familie”. Prima pentru „timp de familie”, de 700 de euro, care se acordă taților în această perioadă, nu va mai fi dedusă în viitor, dacă aceștia primesc, ulterior, alocație pentru copii.

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Aveți grijă cu aplicația Lidl: Dacă nu sunteți atent, veți plăti mai mult

  Cu aplicația Lidl Plus și cupoanele potrivite, puteți economisi mulți bani chiar și în aceste vremuri scumpe. Dar există o greșeală obișnuită de evitat. Nu ajungeți întotdeauna la produsul promoțional…

  Din ce în ce mai multe femei călătoresc singure în autorulote

  În urmă cu un an, multimilionara Caitlin Pyle a facut o linie curată sub vechea ei viață. Americanca a decis să lase în urmă căsnicia divorțată, afacerea, casa și bagajele…