Aveți grijă cu aplicația Lidl: Dacă nu sunteți atent, veți plăti mai mult

Cu aplicația Lidl Plus și cupoanele potrivite, puteți economisi mulți bani chiar și în aceste vremuri scumpe. Dar există o greșeală obișnuită de evitat. Nu ajungeți întotdeauna la produsul promoțional real și apoi poate chiar plătiți mai mult decât ați dorit la casă. Dar dacă știți următorul truc, puteți fi ușor sigur.

Dacă utilizați aplicația iPhone sau Android de la Lidl Plus, puteți economisi bani. Unele articole sunt disponibile gratuit ca mici cadouri, în timp ce Lidl oferă reduceri mari la alte produse. Practic, este recomandat programul pentru clienți Lidl Plus.

Cu toate acestea, puteți face și greșeli. Și anume, atunci când produsele promoționale sunt foarte asemănătoare și uneori le amestecați atunci când faceți cumpărături. Apoi, există o surpriză neplăcută la casă sau cel târziu acasă: De ce nu am primit lămâile mai ieftine acum? Poate pentru că există două soiuri diferite și, din păcate, ați luat varianta greșită cu dvs.? Foarte prost. Acest lucru ridică întrebarea: Cum puteți evita această greșeală comună în viitor?

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Din ce în ce mai multe femei călătoresc singure în autorulote

  În urmă cu un an, multimilionara Caitlin Pyle a facut o linie curată sub vechea ei viață. Americanca a decis să lase în urmă căsnicia divorțată, afacerea, casa și bagajele…

  Un expert avertizează turiștii de o nouă înșelătorie

  Mai este începutul sezonului de vacanță pentru mulți. Când vine vorba de găsirea celei mai bune cazări, există unele pericole care pândesc. Un expert ÖAMTC explică. Unul dintre cele mai…