Minciuni urâte despre Covid!

Autor Ron Paul 25 iulie 2022 – Ronald Ernest „Ron” Paul (născut pe 20 august 1935) este un medic, autor și politician american care a servit mulți ani ca reprezentant al SUA pentru Texas. A fost candidat de trei ori la președintele Statelor Unite, ca libertarian în 1988 și ca republican în 2008 și 2012.

După doi ani de tiranie guvernamentală fără precedent în numele luptei cu un virus, primii instigatori ai acestei infamii sunt liberi, scriu cărți și se prefac deschis că nu au spus niciodată lucrurile pe care le-au spus clar de nenumărate ori.

S-o luăm ca exemplu pe Deborah Birx, coordonatoarea de răspuns la Covid de la Casa Albă a lui Trump. Ea a fost, după cum subliniază Jeffrey Tucker de la Brownstone Institute într-un articol recent, principalul arhitect al politicii dezastruoase de „blocare” care a distrus mai multe vieți decât Covid-ul însuși. Birx știa că blocarea unei țări ca răspuns la un virus era o mișcare radicală, care nu va fi aprobată niciodată. Așa că, așa cum recunoaște ea în noua sa carte, a mințit despre asta.

Ea a vândut Casa Albă în „cincisprezece zile, pentru a încetini răspândirea” în timp ce știa că nu există nicio dovadă că ar face așa ceva. Așa cum a scris în noua sa carte, Silent Invasion„Nu aveam încă numerele în fața mea, pentru a justifica prelungirea acesteia, dar aveam la dispoziție două săptămâni pentru a le obține”.

S-a jucat un timp, fără nicio dovadă. După cum se dovedește, ea, de asemenea, distrugea viețile a milioane de nordamericani. Isteria creată de ea a dus la nenumărate afaceri distruse, nenumărate sinucideri, depresii majore, dependențe de droguri și alcool. A dus la nenumărate decese, din cauza întârzierii tratamentului pentru alte boli. Se poate dovedi a fi cea mai mortală greșeală din istoria medicală.

După cum a dezvăluit în cartea sa, ea a vrut de fapt să izoleze fiecare persoană din Statele Unite! Scriind despre câte persoane li s-ar permite să se adune, ea a spus: „Dacă aș face presiuni pentru zero (care era de fapt ceea ce îmi doream și ceea ce era necesar), acest lucru ar fi fost interpretat ca o „blocare”: percepția la care lucram cu toții era atât de greu de evitat.”

Ea a vrut să împiedice chiar și două persoane să se întâlnească. Cum este posibil ca cineva ca această persoană să ajungă să aibă atât de multă putere asupra vieților noastre?! Un virus și devenim dintr-o dată China comunistă?!

Săptămâna trecută, într-un interviu la Fox News, ea a dezvăluit din nou amploarea trădării ei. După luni în care a cerut neîncetat ca toți nordamericanii să primească vaccinurile contra Covid, ea a dezvăluit că „vaccinurile” nu erau în absolut vaccinuri!

„Știam că aceste vaccinuri nu vor proteja împotriva infecțiilor”, a spus ea pentru Fox. „Și cred că am exagerat cu vaccinurile. Și a făcut ca lumea să se îngrijoreze că nu va proteja împotriva bolilor severe și a spitalizării.”

Atunci, când a știut ea asta?! Știa oare, când a spus la ABC, la sfârșitul anului 2020, că „acesta este unul dintre cele mai eficiente vaccinuri pe care le avem în arsenalul nostru de boli infecțioase. Și de aceea sunt foarte entuziasmată de vaccin”?!

Dacă a știut tot timpul că „vaccinurile” nu sunt vaccinuri, de ce nu ne-a spus? Pentru că, așa cum recunoaște ea în cartea ei, ea crede că este bine să minți lumea, pentru a-i determina să facă ceea ce vrea ea.

Ea recunoaște că a folosit „subterfugii” împotriva șefului ei – președintele Donald Trump, pentru a implementa politicile împotriva Covid-19. Așa că nu ar trebui să fie surprinzător că ea a mințit poporul nordamerican cu privire la eficacitatea vaccinurilor cu Covid.

Marea întrebare acum, după ceea ce pare a fi un tsunami de leziuni legate de vaccin, va fi cineva obligat să plătească pentru minciuni și subterfugii? Va fi cineva tras la răspundere pentru viețile pierdute din cauza aroganței lui Birx și Fauci din lume?

ARTICOL PRELUAT DE PE https://karensmithdotblog.wordpress.com/

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Italia permite inseminarea artificială pentru văduve

  Ministerul italian al Sănătății și-a actualizat orientările privind reproducerea asistată medical. Acum permite, de asemenea, accesul femeilor care au solicitat procedura împreună cu partenerul lor de sex masculin, dar acum…

  De ce vaccinul AstraZeneca nu mai este aprobat

  Vaccinul corona de la compania farmaceutică suedezo-britanică AstraZeneca, Vaxzevria, nu mai este aprobat în UE. Retragerea autorizației, care fusese deja decisă în martie, a intrat în vigoare marți, potrivit unui…