GUVERNUL AUSTRIAC RĂMÂNE OBSEDAT DE VACCINAREA OBLIGATORIE!

Se pregătește din nou înțeparea cu orice preț, din toamnă!

Statut de “junk” (gunoi) pentru cei vindecați de coronavirus!

A fost mare entuziasm marți, după ce s-a anunțat că ministrul Sănătății, de la Partidul Verzilor, Johannes Rauch, intenționează să dea un ultimatum celor care s-au recuperat după îmbolnăvirea cu coronavirus. După cum s-a raportat, combinația dintre vaccinare și recuperare după o boală Covid pentru dovada unui risc epidemiologic scăzut, cerută ca parte a „pașaportului verde”, va fi omisă din 23 august. După aceea, toți cei care s-au vindecat vor avea nevoie chiar și de trei așa zise vaccinuri,  pentru statutul de imunizare completă – indiferent dacă au avut recent sau nu o infecție corona.

Parlamentarul Opoziției, Gerhard Kaniak, (FPÖ), este revoltat: „Prostii științifice!”

Purtătorul de cuvânt al FPÖ pentru sănătate, Gerhard Kaniak, a declarat într-o emisiune că a fost o prostie științifică să se reducă efectul unei infecții anterioare cu Covid la „un statut nedorit”. A fost un fel de super colaps – cea mai mare prostie de așteptat, potrivit lui Kaniak, care a spus literal: această agățare de singura vaccinare corona aprobată condiționat ca singur remediu, din păcate, are un sistem de sprijin în acest guvern federal. Chiar și când a fost vorba de testul pentru anticorpi, actualul ministru al Sănătății l-a anulat! Nu s-a făcut nici o încercare de a cerceta și de a stabili o limită de anticorpi peste care cineva este considerat protejat de Covid!

 „Vaccinați, vaccinați, vaccinați” a fost singurul răspuns din partea guvernului federal, care a culminat în cele din urmă cu vaccinarea obligatorie, unică în Europa!

Zeci de milioane de doze de vaccin trebuie să fie folosite! Nu se poate explica științific de ce cineva, care a fost infectat o dată sau deseori chiar de două sau de trei ori cu diferite variante de virusuri corona, ar trebui să aibă o stare imunitară mai slabă decât cineva care a fost vaccinat „doar” de trei ori. În plus, s-a dovedit că actualele vaccinuri împotriva variantei omicron au avut un nivel foarte slab de eficacitate – ca să nu mai vorbim de efectele secundare și daunele vaccinului, care sunt raportate din ce în ce mai frecvent.

Pentru parlamentarul Kaniak, acest regulament de vaccinare obligatorie arată clar: zecile de milioane de doze de vaccin pe care Austria le-a cumpărat, vor fi folosite cu orice preț, indiferent dacă acest proiect are sau nu sens pentru cetățeni, vaccinați sau vindecați!

Pregătirea pentru vaccinarea obligatorie

Membrul FPÖ în Consiliul Național vede această ordonanță ca pe o pregătire pentru vaccinarea obligatorie din toamnă. Potrivit lui Kaniak, acest lucru trebuie prevenit cu orice preț! Vaccinarea corona trebuie să fie în continuare voluntară! În plus, Negrii și Verzii sunt singuri cu legea vaccinării obligatorii în Europa și trebuie să renunțe la această soluție greșită cât mai curând posibil, este de părere parlamentarul.

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Italia permite inseminarea artificială pentru văduve

  Ministerul italian al Sănătății și-a actualizat orientările privind reproducerea asistată medical. Acum permite, de asemenea, accesul femeilor care au solicitat procedura împreună cu partenerul lor de sex masculin, dar acum…

  De ce vaccinul AstraZeneca nu mai este aprobat

  Vaccinul corona de la compania farmaceutică suedezo-britanică AstraZeneca, Vaxzevria, nu mai este aprobat în UE. Retragerea autorizației, care fusese deja decisă în martie, a intrat în vigoare marți, potrivit unui…