Expert Corona: Christian Drosten interogat în instanță despre decesele cauzate de vaccinuri și Bill Gates

Christian Drosten trebuie să fi crezut că se află în filmul greșit: virusologul Charité care și-a făcut un nume în timpul pandemiei Corona a fost judecat. Nu ca inculpat, ci ca victimă. Și totuși, Drosten era în centrul atenției.

Drosten insultat ca „criminal în masă

Dar mai intai lucrurile intai: Drosten a fost deja expus la multa ostilitate in timpul pandemiei. Acest lucru nu s-a schimbat atunci când toate măsurile Corona au fost ridicate și viața a revenit la cursul obișnuit. În fața tribunalului districtual Waren an der Müritz (Mecklenburg-Pomerania de Vest), două femei și un bărbat au trebuit să răspundă pentru insultarea și amenințarea lui Drosten.

După cum relatează săptămânalul „Die Zeit”, se spune că l-au insultat cu sălbăticie pe omul de știință în vara anului 2022 într-un camping în prezența copilului său. Drosten a fost descris ca un „criminal în masă” și „cel mai mare criminal din toate timpurile”.
Într-un proces de defăimare, doi dintre cei trei inculpați au fost în cele din urmă găsiți vinovați. Cu toate acestea, ei nu trebuie să ia în considerare consecințele de anvergură.

Amenda a fost suspendată. În timpul procesului, inculpații au făcut din nou remarci peiorative despre Drosten. Când procurorul a menționat că Drosten este tată, femeia a răspuns că nu știa că „o astfel de persoană ar avea copii”, care ar face un copil „cu o astfel de persoană”.

Drosten se simțea ca un inculpat

Dar nu numai inculpații i-au făcut din nou viața dificilă lui Drosten. Avocatul lor l-a interogat pe Drosten despre Corona într-o audiere a martorilor. Avocatul l-a întrebat pe virusolog despre presupusele plăți de la Fundația Gates către Charité și despre ratele de sinucidere ale copiilor în timpul blocării. Drosten a fost, de asemenea, întrebat despre numărul de decese cauzate de vaccinuri.

Vorbind pentru Die Zeit, Drosten a spus că se simte ca un inculpat. „Nu port pică acestor oameni, îmi pare rău pentru ei”. Singurul lui eu

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Italia permite inseminarea artificială pentru văduve

  Ministerul italian al Sănătății și-a actualizat orientările privind reproducerea asistată medical. Acum permite, de asemenea, accesul femeilor care au solicitat procedura împreună cu partenerul lor de sex masculin, dar acum…

  De ce vaccinul AstraZeneca nu mai este aprobat

  Vaccinul corona de la compania farmaceutică suedezo-britanică AstraZeneca, Vaxzevria, nu mai este aprobat în UE. Retragerea autorizației, care fusese deja decisă în martie, a intrat în vigoare marți, potrivit unui…