DOVADA CĂ VACCINURILE ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSLULUI POT FI MORTALE!!

Britanica Vikki Spit a învins Astra Zeneca!

Firma producătoare de vaccinuri a fost obligată să-i plătească daune de 120.000 de lire sterline, după decesul logodnicului, cauzat de vaccinul contra coronavirusului!!

O femeie al cărei partener a murit după ce i s-a adminisrtat un vaccin AstraZeneca a devenit prima persoană care a primit despăgubiri pentru decesul cauzat de vaccinul Covid!

Fostul cântăreț rock, logodnic al lui Vikki Spit, Zion, în vârstă de 48 de ani, din Alston, Cumbria, s-a îmbolnăvit la opt zile după ce și-a făcut injecția și a murit în mai 2021. Ea a primit ca despăgubiri suma de 120.000 de lire sterline, dar a spus că nu este suficient. Tânăra de 38 de ani a spus că s-a îndatorat după ce a pierdut câștigurile lui Zion și ar fi trebuit să primească 180.000 de lire sterline.

Oricine se consideră păgubit, poate da în judecată firmele producătoare de vaccinuri!

Doamna Spit a spus, de asemenea, că a trebuit să aștepte prea mult pentru compensare în temeiul Schemei de plată a daunelor la vaccin din 1979, iar suma nu a ținut cont de inflație, de când a fost înființată schema. Plăți pentru daunele cauzate de vaccinuri sunt disponibile oricărei persoane care a devenit invalidă, ca urmare a vaccinării, iar oamenii pot aplica și în numele cuiva care a decedat.

Schema oferă sume unice, scutite de impozite, de până la 120.000 de lire sterline și, deși plățile nu afectează drepturile oamenilor de a acționa firmele producătoare în justiție, ele pot avea implicații pentru beneficiile lor.

Doamna Spit a chemat o ambulanță pentru Zion, când a început să sufere dureri de cap „îngrozitoare”, pe 13 mai, anul trecut, dar acesta a murit la Royal Victoria Infirmary din Newcastle, șase zile mai târziu. Certificatul său de deces a confirmat că a murit din cauza complicațiilor de la vaccin. Cu toate acestea, a fost nevoie de NHS Business Services Authority, administratorii schemei de compensare din Newcastle, până la 17 iunie, anul curent, pentru a primi despăgubirea.

Doamna Spit cere acum Guvernului să mărească plățile maxime, pentru a reflecta mai bine pierderea de venituri pe care o persoană în vârstă de 40 de ani ar fi avut-o înainte de pensionare.

Este vaccinul Oxford Astra-Zeneca sigur?!

Dna Spit a declarat: „Încă am inima zdrobită de pierderea bruscă a partenerului meu, cu care eram împreună de 21 de ani și, pe lângă această traumă emoțională, m-am confruntat și cu dificultăți financiare, ca urmare a pierderii contribuției lui Zion la finanțele gospodăriei.

„Nu există ajutor financiar adecvat din partea Guvernului, pentru a-i sprijini pe cei care și-au pierdut familia din cauza vaccinului!”-  opinează ea.

O migrenă și o operație din care bolnavul nus-a mai trezit!

Vikki Spit a mai spus că compensația primită nu a ținut cont de creșterea inflației. Femeia, care susține că nu este anti-vaccin, a spus că paramedicii au considerat că Zion suferă de o migrenă, când au fost chemați la ei acasă.

Scriitorul și realizatorul de film a suferit o criză câteva zile mai târziu și, în timpul operației la care a fost supus, nu s-a mai trezit!

Vikki a spus că Zion era în formă și sănătos și ar fi avut șanse mari de supraviețuire, dacă ar fi primit tratament mai devreme. Ficatul și rinichii donați ai victimei vaccinului corona au ajutat la salvarea vieților a trei persoane.

James Bell, partener pentru neglijență medicală la firma de avocatură Hodge Jones & Allen, a declarat: „Deși sunt bucuros că Vikki a reușit să primească o compensație pentru greutățile cu care s-a confruntat, ca urmare a morții lui Zion, schema, pur și simplu nu este potrivită scopului!…Nu numai că procesul de aplicare a fost lung și ineficient, dar compensația primită de Vikki nu reușește să reflecte și să remedieze întregul impact economic al morții logodnicului ei!”- este de părere avocatul.

Articolul original, publicat pe site-ul BBC, îl găsiți aici: https://www.bbc.com/news/uk-england-tyne-61885899?xtor=AL-72-[partner]-[bbc.news.twitter]-[headline]-[news]-[bizdev]-[isapi]&at_custom2=twitter&at_campaign=64&at_custom3=%40BBCNews&at_custom1=[post%20type]&at_custom4=A96E4726-F186-11EC-A02E-5CA94744363C&at_medium=custom7&fbclid=IwAR3iW9IrOvXRxuTM5NUUz2I1ksusxUtzHjMl1-FQPkRlYPTprjIg5kYGADw

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Italia permite inseminarea artificială pentru văduve

  Ministerul italian al Sănătății și-a actualizat orientările privind reproducerea asistată medical. Acum permite, de asemenea, accesul femeilor care au solicitat procedura împreună cu partenerul lor de sex masculin, dar acum…

  De ce vaccinul AstraZeneca nu mai este aprobat

  Vaccinul corona de la compania farmaceutică suedezo-britanică AstraZeneca, Vaxzevria, nu mai este aprobat în UE. Retragerea autorizației, care fusese deja decisă în martie, a intrat în vigoare marți, potrivit unui…