Danemarca a stopat vaccinarea anti-Covid, datorită efectelor secundare grave!

Oficial, vaccinarea a fost oprită fiindcă situația epidemică s-a îmbunătățit

Un studiu masiv al țărilor nordice arată riscuri mari de miocardită la cei injectați anti-Covid

Oficial, Danemarca și-a întrerupt programul general de vaccinare împotriva COVID-19, deoarece „acoperirea vaccinală este mare și situația epidemică a țării s-a îmbunătățit”, nu datorită unui studiu asupra problemelor cardiace induse de vaccin. Mica țară nordică nu și-a oprit total programul de inoculare, deoarece injecțiile sunt încă disponibile publicului, la cerere.

Studii îngrijorătoare

Un utilizator Facebook a scris că Danemarca și-a suspendat programul de vaccin împotriva COVID-19 după ce „un studiu efectuat pe 23 de milioane de oameni a stârnit alarme de sănătate” (https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=142797244952473&id=100076665956083 ).

Postarea acestuia include o captură de ecran a unui articol din LifeSiteNews ( https://www.lifesitenews.com/news/mrna-covid-shots-tied-to-increase-risk-of-myocarditis-massive-nordic-study-finds/ ) intitulat: „Injectările cu ARNm COVID sunt legate de creșterea riscului de miocardită, constată un studiu nordic masiv”.

LifeSiteNews este un site de știri canadian de extremă dreaptă, care a fost eliminat de pe Facebook pentru publicarea de informații înșelătoare despre coronavirus. Însă, toată lumea știe că Facebook are o politică în care banii primează și parteneriatele scandaloase ale site-ului privitoare la problemele din lumea de azi, inclusiv așa zisa corectitudine politică, acoperă minciuni oficiale și justificări aberante pentru campanii criminale.

Postări similare, care tratează contextul crucial al efectelor adverse ale vaccinurilor anri-Covid, pot fi văzute adesea pe Facebook și Twitter, unde, cele referitoare la Danemarca, au fost distribuite de peste 8.000 de ori.

Minciuni guvernamentale de acoperire

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al Autorității Daneze de Sănătate (Sundhedsstyrelsen) a declarat pentru Reuters prin e-mail că „nu este corect” să sugerăm că Danemarca și-a oprit în întregime programul de vaccinare, datorită riscului de miocardită și a altor alerte medicale, legate de efectele adverse ale vaccinurilor anti-Covid.

„Programul general de vaccinare împotriva COVID din Danemarca a fost întrerupt pentru moment. Este încă posibil să vă vaccinați!”, a spus, sec, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății.

Oficialii au explicat că programul general a fost întrerupt – adică, deocamdată, nu vor fi trimise invitații de vaccinare – pentru că acoperirea vaccinală este mare în rândul populației și că situația epidemică a țării este „favorabilă”. Dar programul este „gata să fie reluat” dacă va fi necesar, înainte de toamnă, când plănuiesc să îl redeschidă, din cauza unei creșteri probabile a infecțiilor cu COVID-19.

„Cu toate acestea, ca persoană fizică, este încă posibil să vă vaccinați, dacă doriți să începeți sau să finalizați un program de vaccinare și, de exemplu, să faceți o vaccinare de rapel” – a adăugat purtătorul de cuvânt.

Ei au mai spus pentru Agenția Reuters că studiul nordic evaluat de colegi, menționat în articolul LifeSiteNews „nu a avut nici o influență în această decizie”.

Negând adevărul

Lucrarea, care explorează legătura dintre vaccinurile cu ARNm și miocardită, concluzionează că vaccinurile cu ARNm „au fost asociate cu risc crescut de miocardită și pericardită”. Cu toate acestea, se afirmă, de asemenea, că „acest risc ar trebui echilibrat cu beneficiile protecției împotriva bolii severe COVID-19”. 

De asemenea, profesorul Jeffrey Morris, directorul de biostatistică la Universitatea din Pennsylvania, a declarat pentru Reuters că, deși miocardita și pericardita sunt „mai frecvente la persoanele vaccinate decât la persoanele nevaccinate”, care nu au fost niciodată infectate cu SARS-CoV-2, că acestea ar fi „de 18 ori mai mare la persoanele infectate cu virus”.

Ne întrebăm cât vor mai susține aceste minciuni oribile așa zișii specialiști, doar pentru a fi în consens cu politica guvernamentală și interesele criminale ale producătorilor de seruri experimentale, numite, în mod abuziv, vaccinuri!

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Italia permite inseminarea artificială pentru văduve

  Ministerul italian al Sănătății și-a actualizat orientările privind reproducerea asistată medical. Acum permite, de asemenea, accesul femeilor care au solicitat procedura împreună cu partenerul lor de sex masculin, dar acum…

  De ce vaccinul AstraZeneca nu mai este aprobat

  Vaccinul corona de la compania farmaceutică suedezo-britanică AstraZeneca, Vaxzevria, nu mai este aprobat în UE. Retragerea autorizației, care fusese deja decisă în martie, a intrat în vigoare marți, potrivit unui…