Karl Nehammer – cel mai nepopular premier din lume?!

Într-un sondaj efectuat în 22 de țări, Nehammer a ieșit ultimul la popularitate în rândul alegătorilor

Corona, război, criză climatică și inflație – vremuri grele pentru guvernele din întreaga lume. Dar pare să fie mai greu pentru unii decât pentru alții. Firma de consultanță Morningconsult a efectuat sondaje în 22 de țări. Printre altele, au întrebat despre încrederea în șeful guvernului din țara respectivă. Compania a făcut rezultatul public rezultatul sondajului. Potrivit acestuia, cancelarul austriac Karl Nehammer s-a clasat pe pe ultimul loc.

O criză urmează pe următoarea. Acestea sunt vremuri dificile pentru guverne și cifrele proaste ale sondajelor par inevitabile. Dar o privire asupra situației globale arată că cifrele catastrofale ale guvernului federal austriac nu pot fi explicate doar prin circumstanțe externe.

Catastrofa climatică, corona și inflația sunt crize globale. Firma de consultanță din SUA Mourning Consult realizează sondaje în întreaga lume. Din punct de vedere al austriecilor, rezultatul sondajului privind încrederea în premier este șocant. 

Potrivit publicației kontrast.at, cancelarul Nehammer se află la capătul unei liste de 22 de șefi de guvern. Cancelarul ÖVP se plasează chiar în spatele lui Boris Johnson, care și-a anunțat deja demisia din funcția de prim-ministru, după luni de scandaluri.

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Simion și Neamțu i-au cerut lui Gigi Becali 500.000 de euro pentru campania la europarlamentare. Finanțatorul FCSB: „Suflu și-n iaurt”

  Liderul AUR George Simion a fost filmat de jurnaliști ieșind de la discuții din curtea palatului lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a și explicat ce căuta Simion acolo. Politicianul…

  Mircea Geoană, răspuns ironic pentru Marcel Ciolacu: Nu sunt interesat de niciun „portofel” european.

  Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat joi, 9 mai, la Alba Iulia, că nu este interesat de o poziţie la nivel european sau la nivel internaţional, ci…