„În Italia, la putere vine Georgia Meloni, lidera unui partid cu descendență directă din mișcarea fascistă a lui Mussolini!”

Av. Gheorghe Piperea

După dragonul progresist-globalist Draghi, la putere vine curând Georgia Meloni, lidera unui partid cu descendență directă din mișcarea fascistă a lui Mussolini.
Italia a fost, prin enormitatea datoriei sale publice, în centrul unui seism financiar care a fost cât pe-aci să distrugă uniunea monetară euro, în anii 2009-2011. Probabil că lumea a uitat, dar eu nu: unul din “I”-urile din acronimul foarte flatant PIIGS era Italia. Alături de Portugalia, Irlanda, Grecia și Spania.
Azi, după nebunia plandemică și acapararea a peste 225 mld euro (din totalul de 750), bani aruncați de UE din elicopter, sub numele de PRR (programul de redresare și reziliență), la care se adaugă penuria energetică și alimentară, cheltuielile cu un război proxy (prin intermediul Ucrainei) cu Rusia și o criză politică incredibilă, Italia poate conduce rapid la implozia euro și a UE. Cu cât BCE, la presiunea Germaniei, umblă mai sever la mecanismele de calmare a inflației, cu atât enorma datorie publică a Italiei e mai scumpă, căci dobânzile cresc. Culmea este că Franța, mare concurent pe agricultură și pe investiții străine cu Italia, se bucură de această slăbiciune, deși apar deja temeri de recesiune și în parohia lui Macron, care nu reușește un guvern solid, dată fiind lipsa majorității în parlament.
Un guvern italian de proveniență fascistă ar fi exact ceea ce ne trebuie în UE.

ARTICOL PREUAT CU ACORDUL AUTORULUI DE PE www.gandeste.org: https://gandeste.org/analize-si-opinii/gheorghe-piperea-in-italia-la-putere-vine-georgia-meloni-lidera-unui-partid-cu-descendenta-directa-din-miscarea-fascista-a-lui-mussolini/125143/

  • Jurnalul Romanesc Viena

    Related Posts

    Ce învârteli face, în România, omul de încredere al lui Plahotniuc, Iurie Cecan

    Considerat omul de încredere al oligarhului fugar Vladimir Plahotniuc, afaceristul moldovean Iurie Cecan prosperă în România. Cu vilă de lux în Pipera și afaceri bănoase în care și-a băgat la…