CLASA POLITICĂ DIN AUSTRIA ȘI MAJORITATEA CETĂȚENILOR NU VOR O RELAXARE A CONDIȚIILOR DE ACORDARE A CETĂȚENIEI AUSTRIECE!

Propunerea președintelui Van der Bellen primește un veto categoric

Noul său impuls pentru naturalizarea mai rapidă a străinilor duce la un scandal. Împotrivă nu sunt doar politicienii de la FPÖ și ÖVP! Nici măcar Verzii nu văd o nevoie de acțiune în favoarea unui astfel de demers!

În plus, Van der Bellen ar trebui să ia act de faptul că nici austriecii de rând nu sunt, în mare parte, de acord, cu propunerea sa. Președintele FPÖ, Herbert Kickl, a publicat un sondaj realizat de krone.at pe Facebook . În consecință, 92 la sută dintre cei chestionați au respins în mod clar o astfel de relaxare a condițiilor pentru acordarea cetățeniei.

Cetățenia nu este un cadou

Și parlamentarul Herbert Kickl,  scrie:

Van der Bellen vrea să faciliteze accesul la cetățenia austriacă. Austriecii dau acestei prostii o respingere clară, așa cum arată acest sondaj făcut de „Krone”. Domnule Van der Bellen, cetățenia noastră este un bun valoros și, cu siguranță, nu un cadou de aruncat!

Zece ani și o conduită impecabilă

Printre altele, Van der Bellen a cerut ca cetățenia să fie acordată după șase ani. Printre altele, în prezent sunt necesari zece ani de rezidență neîntreruptă, iar șase ani doar în cazuri excepționale. De asemenea, sunt necesare următoarele condiții: fără condamnări judecătorești, fără proceduri penale în curs (atât în ​​țară, cât și în străinătate), fără încălcări administrative grave cu conținut deosebit de ilegal, mijloace de trai asigurate adecvat, cunoștințe de germană și cunoștințe de bază ale sistemului democratic, fără expulzare în ultimele 18 luni și nicio relație strânsă cu un grup extremist sau terorist. Dar dacă „Antifa” este considerat grup extremist?!

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Rareș Bogdan a fost ales vicepreședinte al Comisiei pentru afaceri externe din Parlamentul European și anunță că prioritatea sa este Republica Moldova

  Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a fost ales vicepreședinte al Comisiei pentru afaceri externe (AFET) din Parlamentul European, una dintre cele mai prestigioase comisii ale Parlamentului European, care reunește foști șefi…

  Andrei Năstase s-a întâlnit în SUA cu potențiali investitori în economia Republicii Moldova

  Andrei Năstase, pretendent la președinția Republicii Moldova, a făcut o vizită în Statele Unite ale Americii, unde a avut mai mult discuții cu persoane importante. De asemenea, a participat și…