CIUCĂ, JOHANNIS, CIOLACU&COMP, FĂCUȚI DE RÂSUL CURCILOR!

Politicienii români ridiculizați la Budapesta: „Mandarini” ţinuţi în lesă de oligarhii nord-americani şi vest-europeni (aşa-numiţii „USAcraţi” şi „eurocraţi”) dirijaţi de „statul paralel”!

ByFLUX 24

Aderarea politicienilor români la discursul folosit de adversarii politici ai acestora din exterior se explică prin ideea că sunt inapţi pentru orice fel de gândire de sine stătătoare despre propria lor ţară sau despre vecinătatea mai apropiată sau mai îndepărtată, a afirmat analistul Institutului budapestan pentru politică şi economie externă, Zsolt Pászkán în cotidianul transilvan „Krónika” citat de Magyar Nemzet.

El a afirmat nu este vorba doar de un fenomen din România.
În „lumea occidentală”, bunăstarea de peste o jumătate de secol şi liniştea relativă la nivel de decizie politică au făcut ca apariţia politicienilor capabili în stare de paşi creativi să fie plasată pe planul decizional secund sau, în cel mai bun caz, apariţia politicienilor adevăraţi să devină ceva cu caracter „eventual” făcând posibilă apariţia politicienilor reali capabili de paşi creativi. Locul acestora a fost preluat de „mandarinii” ţinuţi în lesă de oligarhii nord-americani şi vest-europeni (aşa-numiţii „USAcraţi” şi „eurocraţi”) cu ajutorul mediei, dirijaţi de „statul paralel”, iar deciziile lor erau preluate prin mesaje de pe Twitter de către funcţionari – a formulat Pászkán. În opinia sa, trecând peste ocean şi infiltrându-se chiar de-a dreptul cu forţa în societăţile europene, neobolşevismul ameninţă cu pericolul că va repune schimbarea regimului în Europa Centrală şi de Est în situaţia în care a fost, plasând-o între ghilimele.”

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.flux24.ro: https://flux24.ro/politicienii-romani-ridiculizati-la-budapesta-mandarini-tinuti-in-lesa-de-oligarhii-nord-americani-si-vest-europeni-asa-numitii-usacrati-si-eurocrati/

  • Jurnalul Romanesc Viena

    Related Posts

    Ce învârteli face, în România, omul de încredere al lui Plahotniuc, Iurie Cecan

    Considerat omul de încredere al oligarhului fugar Vladimir Plahotniuc, afaceristul moldovean Iurie Cecan prosperă în România. Cu vilă de lux în Pipera și afaceri bănoase în care și-a băgat la…