Nebunii care tranformă Pământul în Iad!

Publicat de Snake pe iulie 24, 2022

Persanii aveau un proverb extrem de actual: „Știința în mâinile omului rău e ca sabia în mâinile bețivului„. De ani de zile știința a intrat pe mâinile otrepelor criminale și au adus în lume NUMAI MOARTE!

Coana Ursula mănâncă gândaci? Dar cei 9 copii și nepoți? Valabilă întrebarea și pentru Gates, Fauci, Thedros, Rothchild’s, Rockefeller’s, Schwab’s etc.

În Elveția, guvernul a anunțat întreruperea energiei electrice timp de 4 ore/zi.

În lume ard zeci de fabrici de procesarea mâncării, sunt ucise animalele din ferme, altele se închid, ard păduri și lanuri de grâne, deși nici copacii, nici grânele NU se autoaprind la temperaturi de sub 100°C cel puțin, alții spun că ar fi necesare 300-600°C. Degeaba au fost prinși fizic unii incendiatori, alții au filmat piloți ce lansau aruncătoare de flăcări din elicoptere peste lanuri și păduri, alții comandau de la distanță, în același scop, drone incendiare, nu contează, cauza a rămas una singură: ‘încălzirea globală”, deși în spatele tuturor faptelor sunt CRIME!

Sunt crime împotriva umanității; se insistă cu extincția speciei umane care, mai înainte de moarte, este obligată de demenții lumii să treacă prin boli, foamete, molime și frig. Justiția a permis toate aceste nenorociri, mai precis e părtașa criminalilor. Din cauza sistemului juridic eminamente corupt la nivel mondial, globaliștii anihilează nu doar viața speciei umane, ci și a planetei, cu tot ce este viu și frumos în ea.

ARTICOL PRELUAT DE PE https://romaniafarajustitie.wordpress.com/

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Creatoarea de modă Miuccia Prada împlinește 75 de ani

  Moda ei ar trebui să fie utile în primul rând. Și ar trebuit să apeleze la toată lumea: de la copii la adulți. Creatoarea italiană de modă Miuccia Prada însăși…

  Cel mai rău mod de a vă încărca telefonul: o greșeală obișnuită pe care mulți o fac

  Fiecare dintre noi folosește un telefon mobil. Este greu să ne imaginăm viața fără acest dispozitiv. Nu este un secret că ne folosim telefoanele atât de mult încât uneori chiar…