Mitul intimidării energetice rusești este fabricat de elitele occidentale pentru a conduce următoarea fază a Marii Resetări!

Karen Smith


Iarna care vine va fi „brutală și dezbinătoare”, prezice revista globalistă The Economist, deoarece politicile de sancțiuni împotriva Rusiei continuă să alimenteze penuria globală de combustibil și alimente, iar datoria companiilor energetice europene urcă la 1,7 trilioane de dolari. Cu toate acestea, paguba principală nu este în Rusia, ci în restul lumii, demonstrând că intenția reală este genocidul malthusian al întregii umanități.

Potrivit datelor de la Bloomberg, datoria firmelor electrice europene, care a crescut de la începutul pandemiei, a ajuns azi la 1,7 trilioane de dolari din cauza crizei energetice.

Revistele de propagandă globalistă, cum ar fi The Economist, proprietatea familiilor nobilimii negre anglo-venețiane, difuzează adevăruri distorsionate pentru a promova mitul „bullying-ului energetic rusesc” conform căruia actuala criză energetică se înrăutățește rapid, deoarece „Vladimir Putin taie administrarea gazului rusesc”.

O copertă recentă a revistei The Economist, deținută de familiile Rothschild și Agnelli, o arată pe Scufița Roșie mergând prin zăpadă printre conductele de gaz în timp ce este urmărită de un urs care reprezintă Rusia. Deși este adevărat că iarna care vine va fi „brutală și dezbinătoare”, așa cum prezice revista oportunistă anglo-venețiană, realitatea este că actuala criză energetică a fost cauzată de aceleași elite globaliste din spatele pandemiei, neonazismul din Ucraina și Revista The Economist – și nu prin acțiunile Rusiei lui Vladimir Putin. Așadar, alegoria Scufiței Roșii are sens prin faptul că revista răspândește un basm care distorsionează realitatea.

Alte mass-media tradiționale au contribuit și mai mult la mitul intimidării energetice rusești, publicând minciuni precum „Putin blochează în mod intenționat aprovizionarea cu grâu la nivel mondial” sau „Rusia a impus o taxă pe export care crește prețurile”.

Informațiile verificabile publicate de Ministerul rus al Afacerilor Externe la 19 iulie resping miturile de mai sus:

Realitate: Conform statisticilor ONU, 800 milioane tone de cereale sunt produse în întreaga lume în fiecare an. Prin urmare, prin definiție, cele 20 milioane tone de cereale ucrainene nu pot rezolva în mod fundamental problema.

În plus, UE continuă să ramână dependentă de importurile de hrană pentru animale, în special de porumb. Așadar, în timp ce strigă în patru vânturi că cerealele Ucrainei trebuie să fie salvate urgent, UE este preocupată în primul rând de propria sa securitate alimentară.

Rusia nu a blocat niciodată exporturile de cereale din porturile Ucrainei de la Marea Neagră. Dimpotrivă, facem tot ce putem pentru a crea două coridoare maritime umanitare în Marea Neagră și Marea Azov. Problema este riscul mare din cauza minelor și amenințările Kievului că vor bombarda navele. Acest lucru face imposibilă navigarea în siguranță în apele sale teritoriale”.

Rusia nu a impus o taxă la export care ar fi cauzat creșterea prețurilor.

„Realitate: Introducerea taxelor de export sau a cotelor de export pentru anumite mărfuri este o măsură coercitivă menită să protejeze piața internă de fluctuațiile prețurilor și să stabilească prețurile. Criza alimentară și energetică cauzată de politicile egoiste ale Occidentului a forțat multe țări să ia această cale.

Guvernul rus a introdus tarife de export pentru cereale la începutul anului 2021 și a alocat deja cote pentru exporturile de cereale în 2020. Acest lucru nu are nimic de-a face cu criza din Ucraina.

Guvernul rus folosește veniturile din taxele de export pentru a extinde infrastructura de producție. Acest lucru contribuie la stimularea exporturilor agricole și la stabilizarea pieței alimentare internaționale, care a fost perturbată de politicile occidentale.

Criza energetică a Europei s-a adâncit atunci când Germania a oprit procesul de certificare al controversatei conducte Nord Stream 2, care nu numai că încalcă dezindustrializarea și politicile de mediu malthusiene promovate de elitele anglo-venețiane, dar reprezintă și o amenințare strategică pentru ordinea unipolară anglo-saxonă, deoarece promovează integrarea eurasiatică și multipolaritatea.

Așa se face că cocktailul fabricat, inclusiv consecințele pandemiei fabricate, sabotarea certificării conductei Nord Stream 2, sancțiunile occidentale împotriva Rusiei din cauza războiului din Ucraina – planificate de Londra și Wall Street folosind neonaziști ucraineni care sunt implicați cu MI6 și CIA – împreună declanșând următoarea fază a Marii Resetări, și anume prăbușirea planetară a sistemelor de producție de energie și alimente.

Vorba este de argint și tăcerea este de aur. Cine are aur poate să tacă, dar cine ar fi vrut să blestemi nedreptatea pe ascuns și în liniște, ca bătrânii incapabili, pentru că dacă taci, totul se înrăutățește și nu mai vezi niciun semn al dreptății pe care o cauți, fiindcă pentru cel care nu face nimic, doar tace ca tine, lumea poate rămâne așa cum este…. CINE TACE ESTE DE ACORD (Herman van Veen)

ARTICOL PRELUAT DE PE https://karensmithdotblog.wordpress.com/2022/07/26/mitul-intimidarii-energetice-rusesti-este-fabricat-de-elitele-occidentale-pentru-a-conduce-urmatoarea-faza-a-marii-resetari/

  • Jurnalul Romanesc Viena

    Related Posts

    • octombrie 11, 2024
    Un român care a spart o casă în Austria și a fugit cu un seif va face pușcărie în România

    Un român din Constanța, împreună cu alți complici, a intrat prin efracție într-o casă din Austria și a furat un seif. Valoarea prejudiciului cauzat persoanelor vătămate este de peste 111.000…

    • mai 12, 2024
    Creatoarea de modă Miuccia Prada împlinește 75 de ani

    Moda ei ar trebui să fie utile în primul rând. Și ar trebuit să apeleze la toată lumea: de la copii la adulți. Creatoarea italiană de modă Miuccia Prada însăși…