Miliardarul austriac Reinold Geiger vrea acum să preia retailerul de lux L’Occitane

Reinold Geiger, miliardarul proprietar al L’Occitane International SA, vrea să transfere compania de îngrijire a pielii către sectorul privat, ceea ce ar putea pune capăt listării sale de 14 ani la bursa din Hong Kong.

Geiger oferă 34 de dolari Hong Kong pe acțiune pentru acele acțiuni L’Occitane pe care nu le deține încă, a declarat el luni. Aceasta reprezintă o primă de 61% față de prețul acțiunilor pe 60 de zile ale retailerului francez de lux pentru corp, față, păr.

Tranzactionarea actiunilor L’Occitane in Hong Kong a fost suspendata din 9 aprilie, in asteptarea unui anunt legat de regulile de preluare. Acțiunile au închis la 29,50 dolari Hong Kong cu o zi înainte de suspendare, oferind companiei o valoare de piață de aproximativ 5,6 miliarde de dolari.

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  BYD în Germania – Șefii auto din Germania tremură în fața acestui manager chinez

  Compania multinațională chineză BYD, cunoscută anterior în Germania doar ca producător de mașini electrice, se confruntă cu dificultăți neprevăzute în țara de origine a automobilului. Peste tot, lucrurile sunt în…

  Președintele Chinei, Xi, vrea să ridice relațiile cu Ungaria la un „nivel înalt”

  După Serbia, Ungaria l-a primit cu mari eforturi și pe președintele Chinei, Xi Jinping. Soldații călare s-au aliniat joi la Budapesta pentru a-l întâmpina pe șeful statului chinez de către…