Franța: AFNOR demonstrează că masca pentru „publicul larg” recomandată de guvern este o adevărată înșelătorie!

Karen Smith


ADAUGĂ UN COMENTARIU

„O mască normalizată este o mască care susține conformitatea cu o normă. Poate fi vorba norma NF EN 14683 pentru o mască de uz medical sau norma NF EN 149 pentru echipamentul individual de protecție respiratorie”, indică Ministerul Solidarității și Sănătății.”

Pe 29 iulie 2020, Ministerul Solidarității și Sănătății a comunicat că „50 milioane de măști pentru publicul larg […] sunt astfel trimise prin poștă”.

În iulie 2022, fie că este organizatorul Turului Franței, – care a avut o mască galbenă făcută pe măsură –, angajați ai farmaciei, anumiți osteopați, etiopați, îngrijitori, ajutori-îngrijitori, medici,

incredibila Brigitte Bourguignon (ministra Sanatatii) care într-un mesaj de adio a încurajat pe toată lumea să poarte masca, sau chiar pe

Élisabeth Borne, (prim-ministra, fiica unui supravietuitor al holocaustului) toată această lume frumoasă persistă și semnează faptul că trăiesc mascați.

Care este adevărul în tot acest circ? Măștile nu protejează împotriva infecției și transmiterii virușilor, contrar a ceea ce susțin Ministerul Solidarității și Sănătății și administrațiile care depind de el.

Grupul AFNOR – Asociația Franceză de Standardizare – unul dintre mărcile de încredere (NF, AFAQ, eticheta Ecologică europeană) și certificarea calității (certificări ISO 9001 etc.) a intervenit în certificarea calității măștilor.

Acest specialist în certificare ne amintește că „doar actorii fabricanți în serie (industriali sau artezani însoțiți) pot dovedi, prin testarea lor în formă bună și cuvenită, că modelele realizate filtrează corect”. Cu toate acestea, plasa măștilor albastre chirurgicale, măștilor „acasă” și măștilor din pânză este prea mare (găuri de 0,3 microni) pentru a opri coronavirusul care măsoară între 0,06 și 0,14 microni.

*Vezi și Măștile faciale au un scop: simbol al obedienței vizibile public

Fără supărare față de unele teorii afumate și scabroase pentru a dovedi contrariul, purtarea unei măști este inutilă, cu excepția faptului pentru a câstiga favoarea guvernului și a laboratoarelor farmaceutice. Creatorii dreptunghiului albastru își umplu buzunarele, în timp ce abandonarea măștilor în natură face ca poluarea să crească vertiginos în tăcerea asurzitoare a ecologistilor politici.

Tot acest circ este hrănit zilnic sau aproape, în marea sa majoritate, de o castă medicală înaltă, ultra prezentă pe canalele de știri și bine remunerată pentru a-și dezbate inepțiile. Conflictul de interese obligă, noul ministru al Sănătății, François Braun, a primit unele compensații de la Novartis și Astrazeneca.

În timpul unei audieri în Senat în septembrie 2020, ministrul Sănătății de atunci, Olivier Véran, a anunțat că masca nu protejează împotriva gripei sezoniere. Cu toate acestea, virusii „gripei” din genul virusului gripal A, B, C și D au o dimensiune similară cu virusul SARS-CoV-2.

Cum ar proteja o mască împotriva SARS-CoV-2 dacă nu protejează împotriva virusului gripal? Un mare mister! Bună, bună, domnule profesor Delfraissy? Răspuns ?

OMS este în plină hipoxie. Afirma în noiembrie 2020 că „folosirea prelungită a măștilor medicale poate fi inconfortabilă, dar nu duce la intoxicații cu CO2 sau la lipsa oxigenului.

OMS însăși a asigurat exact contrariul cu patru luni mai devreme, pe 5 iunie 2020, când a identificat „potențialele dezavantaje” ale purtării măștii „cum ar fi leziunile pielii feței, dermatita iritativă sau agravarea acneei, inclusiv dificultățile respiratorii pe care le pot cauza, aceasta din urmă fiind mai frecventă în cazul măstilor de protecție respiratorie.

Apoi cinci zile mai târziu, pe 10 iunie, că „eficiența măștii este, de fapt, confirmată” și că „se recomandă purtarea măștii”.

Dacă vrei să dispari în liniște, fii conștient de faptul că purtarea măștii poate provoca „moarte fericită”.

Într-adevăr, la persoanele bolnave purtarea măștii poate duce la hipoxie discretă, care va duce la niveluri periculos de scăzute de oxigen fără ca creșterea dioxidului de carbon să alerteze organismul așa cum ar face-o în mod normal.

Într-un astfel de caz, purtarea măștii poate duce la deces, mai ales că pacientul nu va fi alertat de dificultățile sale de respirație, gândindu-se că masca pe care o poartă este cauza temporară. În acest caz, nu face decât să agraveze boala.

A forța lumea să poarte mască este, prin urmare, un act criminal.

ARTICOL PERLUAT DE PE https://karensmithdotblog.wordpress.com/

 • Jurnalul Romanesc Viena

  Related Posts

  Părintele Necula, despre cea mai mare problemă cu care se confruntă România în aceste vremuri

  Preotul Constantin Necula consideră că România duce lipsă în prezent de meseriaşi şi totodată că este necesară o restartare a profesionalizării acestora. Prezent la Alba Iulia la cea de-a 15-a…

  Italia permite inseminarea artificială pentru văduve

  Ministerul italian al Sănătății și-a actualizat orientările privind reproducerea asistată medical. Acum permite, de asemenea, accesul femeilor care au solicitat procedura împreună cu partenerul lor de sex masculin, dar acum…