O icoană a industriei textile locale își închide fabrica din Waldviertel

Oliva arată delicat și elegant în același timp. Perdele și aurul domină decorul, modelul geometric al frunzelor este aranjat frumos pe alb simplu, iar forma este simplă. Oliva provine din forja de design a Atelierelor Austriece, un descendent al celebrului Wiener Werkstätten. Cupe, boluri, farfurii – în magazinul posh de pe Kärntner Straße, în inima Vienei,setul de veselă este dat cadrul corespunzător. Piese alese, rafturi cu ochelari drapati elegant – putine obiecte, aceste alese, nobile si scumpe.

Sfârșitul companiei
Ceea ce a convins cândva burghezia vieneză este încă destinat clientelei cu toc de astăzi. Pandora atrage atenția. Negru și gri modelul grafic care acoperă materialul încorporat într-o carte neagră într-o manieră strict simetrică – conform unui design original al lui Josef Hoffmann. Să fie avut în jur de 170 de euro pe metru. Backhausen a făcut-o, după cum se poate vedea din semnătura de pe coperta cărții. După desființarea Wiener Werkstätte, fostul furnizor al curții austro-ungare a jucat un rol important în fondarea Atelierelor Austriece în 1948.un rol important. El a comandat modele de țesături de la mari artiști, cum ar fi Kolo Moser, Otto Wagner, Josef Olbrich, Josef Frank și Otto Prutscher – mai mult de 300 de modele furnizate de-a lungul deceniilor.

  • Jurnalul Romanesc Viena

    Related Posts

    • iunie 26, 2025
    Ce trebuie să știi despre dublă impozitare și evitarea ei în diaspora: Ghid pentru românii care lucrează în străinătate

    Pentru românii care lucrează, studiază sau au afaceri în afara țării, una dintre cele mai frecvente întrebări este: „Trebuie să plătesc impozit și în România, și în țara în care…

    • iunie 24, 2025
    Cum să-ți deschizi o afacere în diaspora: pași, provocări și exemple de succes

    În ultimii ani, tot mai mulți români aleg să emigreze în diverse țări din Uniunea Europeană, în căutarea unor oportunități mai bune de viață și muncă. Totodată, mulți dintre aceștia…